fbpx

Henkilökohtainen voimaantuminen Naisille

Henkilökohtainen voimaantuminen naisille

 

Oletko valmis kuorimaan esiin todellisen itsesi ja kukoistavan naiseutesi? Oletko valmis kohtaamaan itsesi pienentämisen, muiden miellyttämisen sekä sieluasi puristavan arvottomuuden ja antautumaan syvemmälle feminiiniselle olemuksellesi, jossa elää voimasi ja nautintosi?

Meistä jokainen on kohdannut elämässään traumoja, jotka ovat vaikuttaneet siihen, millaisia ihmisiä olemme tänään. Kun olet kohdannut näitä kipeitä ja traumaattisia asioita, joita et ole pysty käsittelemään ja integroimaan, ne ovat luoneet elämääsi sabotoivia varjoja, uskomuksia ja toimintamekanismeja. Kuitenkin sinussa on kyky voimaantua kaikista näistä kokemuksista! Käsittelemällä turvallisessa kannattelussa näitä haavoittuneita osia ja sitoutumalla voimaantumisprosessiin, löydät takaisin autenttiseen yhteyteen itseesi, muihin ihmisiin ja elämän luonnolliseen ekstaattiseen virtaan.

Jo itsessään länsimäiseen yhteiskuntaan syntyminen on traumaattinen useimmille naisille ja naiskehoille.

Länsimainen yhteiskunta on pistänyt naisten syklisyyden, seksuaalisuuden ja villeyden niin ahtaalle, että naisilla ei ole ollut tilaa omalle luonnolleen. Sen sijaan olemme kasvaneet kilteiksi, muita miellyttäviksi naisiksi, joiden keho ja seksuaalisuus on ollut muita (usein miehiä) varten. Nyt on aika muuttaa tämä!

Jo itsessään länsimäiseen yhteiskuntaan syntyminen on traumaattinen useimmilla naisille ja naiskehoille.

Länsimainen yhteiskunta on pistänyt naisten syklisyyden, seksuaalisuuden ja villeyden niin ahtaalle, että naisilla ei ole ollut juurikaan tilaa omalle luonnolleen. Sen sijaan olemme kasvaneet kilteiksi, muita miellyttäviksi naisiksi, joiden keho ja seksuaalisuus on ollut muita (usein miehiä) varten. Nyt on aika muuttaa tämä!

NYT ON AIKA SANOA EI KAIKELLE SILLE, MIKÄ EI OLE TODELLISTA SINUA!

Millaisten asioiden kanssa voin tukea sinua?

Purkamaan häpeää, syyllisyyttä ja pelkoja, jotka sabotoivat sinua nauttimasta itsestäsi ja elämästäsi täysin rinnoin.

Tuntemaan sisäistä riittävyyttä & arvokkuutta, jotta voit vastaanottaa omia unelmiasi elämääsi.

Voimaannuttavan kehonkuvan luomisessa, jotta voit tuntea itsesi seksikkääksi peilistä katsoessasi.

Kehollisen viisauden & intuition löytämisessä sekä sen johdattamaksi antautumisessa.

Tunnetyöskentelyssä ~ jotta viha, suru tai häpeä ei enää määrittele elämääsi, vaan pystyt kohtaamaan ne voimaannuttavalla tavalla.

Sinun uniikin seksuaalisuutesi löytämisessä, jotta voit loistaa luonnollisessa magneettisuudessasi!

Seksuaalisen itsevarmuuden ja nautinnon löytämisessä, niin että rakastelussa voit keskittyä nauttimiseen sen sijaan, että hukkaisit hetken pelkojen ajatteluun.

Vahvistamaan sinun sisäistä maskuliinia, jotta osaat asettaa omat rajasi työpaikalla ja ihmissuhteissa.

Löytämään feminiinin voimasi ja kauneutesi, jotta sinun ei tarvitse enää suorittamisella tai puskemisella elää elämääsi.

Työskentely kanssani tapahtuu kehon ja tunteiden kautta alitajunnantasolla, jossa voimme muuttaa uskomuksiasi, toimintamallejasi ja traumaattisia kokemuksiasi.

Keskustelun yhdistäminen keholliseen työskentelyyn voi olla todella nopeaa voimaantumista! Useat valmennettavani ovat kokeneet, että he ovat saaneet lyhyestä työskentelystä kanssani enemmän kuin vuosia kestäneistä psykoterapioista, joista on puuttunut kehollisuus. Kuitenkin tämä työskentely vaatii, että olet tehnyt itsesi kanssa jo jotain aiempaa työskentlyä. Olet esimerkiksi käynyt terapiassa / psykologilla, joogaamalla luonut kehoyhteyttä tai olet käynyt henkisen työskentelyn työpajoissa / kursseilla.

Oletko valmis muutokseen?

Varaa ilmainen tutustumistapaaminen, jossa voimme tutkia sinun tarpeitasi ja toiveitasi sekä esittelen valmennus vaihtoehtoja tarkemmin.

Tämä on ollut voimaannuttavin, transformoiva, terapeuttinen valmennus, missä olen koskaan ollut. Jo parilla tapaamisella saatiin isoja muutoksia aikaiseksi. Edes kolmen vuoden keskustelullinen psykoterapia ei vedä vertoja sille, mitä tällä valmennuksella saatiin eteenpäin 8 viikossa. Elämäni parhaimpia sijoituksia.

-anonyymi

Pääsin eheyttämään kanssasi erään hyvin kipeän ja piilotetun trauman, josta olen hyvin kiitollinen. Trauman käsittelyssä oli äärimmäisen ratkaisevaa saada tuntea olevansa turvassa omassa kehossaan, jolloin pystyin kohtaamaan asian voimauttavasti ja päästämään siitä vihdoin irti. Pelkän mielen tasolla en ole tähän koskaan kyennyt. Kiitos, kun teit sen minulle mahdolliseksi.”

-anonyymi

Tämä on ollut voimaannuttavin, transformoivin, terapeuttinen valmennus, missä olen koskaan ollut. Jo parilla tapaamisella saatiin isoja muutoksia aikaiseksi. Edes kolmen vuoden keskustelullinen psykoterapia ei vedä vertoja sille, mitä tällä valmennuksella saatiin eteenpäin 8 viikossa. Elämäni parhaimpia sijoituksia.
-anonyymi

Pääsin eheyttämään kanssasi erään hyvin kipeän ja piilotetun trauman, josta olen hyvin kiitollinen. Trauman käsittelyssä oli äärimmäisen ratkaisevaa saada tuntea olevansa turvassa omassa kehossaan, jolloin pystyin kohtaamaan asian voimauttavasti ja päästämään siitä vihdoin irti. Pelkän mielen tasolla en ole tähän koskaan kyennyt. Kiitos, kun teit sen minulle mahdolliseksi.”

-anonyymi

info@femmeportaali.fi

 

kuvat: Eveliina Visuals