fbpx

Syklisesti sykkivä nainen -verkkovalmennus

Elossa jokaisella munasolulla!

Syklisesti sykkivä nainen -verkkovalmennus

Elossa jokaisella munasolulla!

 

Kuvittele

 

Kuukautiset, jotka tulevat säännöllisesti ja ilman vahvoja kipuja. Nautit vuotoajasta ja otat kaiken irti siitä, mitä se sinulle mahdollistaa.

Itsesi omistamassa rakkaudellisesti naiskehosi ja sen luonnolliset toiminnot ilman häpeää tai pelkoa.

Eläväsi feminiinisessä syklissä kuukautiskiertosi tahdittamana, jolloin tekeminen ja oleminen ovat tasapainossa ja elämäsi virtaa nautinnollisesti.

Eläväsi kehossa, jossa hormonitoiminta on tasapainossa, jolloin ihosi, hiuksesi ja libidosi kukoistaa sekä turha ahdistus ja mielialanvaihtelut ovat poissa.

Syklisesti sykkivä nainen on ryhmässä tapahtuva verkkovalmennus, jossa saat kollektiivisesti salassa pidetyt työkalut luonnolliseen kuukautiskiertosi- ja hormonitoimintasi voimaannuttamiseen. Lisäksi purat häpeää, jota alitajuntasi kantaa naiskehosta ja sen luonnollisista toiminnoista. 6 viikon ajan kuljet yhdessä muiden naisten kanssa kohti tasapainoista hormonitoimintaa ja astut magneettiseen elinvoimaisuuteesi!

Kuukautiskiertosi ei kuulu olla kivulias, olematon, ahdistava tai pelottava, vaan jokaisella naisella on oikeus ymmärtää ja nauttia omasta kuukautissyklistään!

Tämä kurssi on sinulle, jos

Haluat lieventää ja poistaa kuukautisiin liittyviä rajuja kipuja, mielialan vaihteluita, runsasta vuotoa tai muita vuotoon liittyviä oireita, jotka heikentävät elämänlaatuasi.

Sinulla on kehossasi hormonaalinen epätasapaino, kuten PCOS tai hypotalaminen amenorrhea ja olet kyllästynyt siihen, ettei sinulle kerrota luonnollisista tavoista tasapainottaa kehoasi tai olet sekaisin kaikesta ilmaisesta informaatiosta, mitä löydät netistä.

Haluat päästä eroon hormonaalisen epätasapainotilan aiheuttamasta aknesta, hiustenlähdöstä, matalasta libidosta, mielialanvaihteluista ja vuoto-ongelmista.

Haluat tuntea olosi itsevarmaksi naiskehossasi ilman häpeää kuukautisista, niin ettei sinun tarvitse pelätä läpivuotoja tai muuten kuukautisista ”kiinni jäämistä”.

Sinulla halu saada tulevaisuudessa (pian tai vuosien päästä) omia lapsia sekä haluat, että munasolusi ja koko kehosi ovat mahdollisimman valmiita uuden elämän luomiseen ja kantamiseen.

Olet valmis astumaan yhteyteen kuukautissyklisi viisaaseen voimaan ja elinvoimaiseen naiseuteen.

Elinvoimainen kuukautiskierto -verkkovalmennus on hormonitoiminnan voimaannuttamista

holistisesti ja luonnollisesti oman voimasi avulla.

Opi tiukasti salassa pidetyt luonnolliset keinot, joilla ravitset kuukautiskiertoasi ja tasapainoitat hormonitoimintaasi.

Saat kuukautiskiertokasvatusta, jota olisit toivonut saavasi jo ensimmäisten kuukautisten yhteydessä sukusi viisailta naisilta ja kurssin jälkeen pystyt itsevarmana antamaan sitä omalle tyttärellesi tai muille elämässäsi oleville naisen aluille.

Tunne itsevarmuutta siitä, kuinka lähdet voimaannuttamaan kuukautiskiertoon liittyviä haasteita ruokavalion, liikkeen, seksuaalisuuden ja henkisen hyvinvoinnin vahvistamisen avulla.

Tule syvään ja rakastavaan yhteyteen kehosi, seksuaalisuutesi ja kuukautiskiertosi kanssa, jotta löydät takaisin kotiin luonnolliseen naiseuteesi.

Opi lempeitä, mutta vahvoja harjoituksia mielesi ja kehosi rauhoittamiseen stressiltä ja magneettisen elinvoimasi esiin paljastamiseksi!

Pääset osaksi naisten yhteisöä, jossa arvostetaan kuukautisia ja syklisyyttä.

Elinvoimainen kuukautiskierto valmennus

ALKAA MAANANTAINA 20.9

1. viikko – Supervoimat & Syklinen elämäntapa + live tapaaminen sunnuntaina 26.9 kello 13-14.15

Tällä moduulilla opit mitä kaikkea hienovaraista kehossasi tapahtuu kuukautiskierron eri vaiheissa ja miten tämä vaikuttaa sinuun henkisesti, seksuaalisesti ja energeettisesti. Saat keinoja keinoja, joilla voit seurata sykliäsi ja saada luotettavaa tietoa hormonaalisesta hyvinvoinnistasi, jotta sinun ei tarvitse arvata onko kehosi tasapainossa vai ei. Ymmärrät, miten voit alkaa elämään feminiinisessa syklissä, jotta saat käyttöösi kunkin kuukautiskierron vaiheen supervoiman, etkä elä itseäsi vastaan. Elämästäsi alkaa muuttumaan nautinnollisesti virtaavaa puskemisen sijaan.

2. viikko – Puhdista & Pura

Nyt on aika puhdistaa kaikki moska, jotka blokkaavat hormoneidesi elinvoimaisuutta. Puhdistamme kehostasi, mielestäsi ja kodistasi hormonitoimintaa häiritseviä asioita. Pääset puhdistamaan kotoasi asioita, jotta fyysinen elinympäristösi on hormoneillesi ystävällinen. Puhdistamme myös kehoasi ja tuemme maksaasi, jotta kehossasi ei lymyile myrkyt tai käytetyt hormonit, jotka häiritsevät uusien hormoneiden luomista. Lisäksi puhdistamme mieltäsi haitallisista uskomuksista ja häpeästä, joita kannat liittyen kuukautisiisi. Tämän viikon harjoituksessa pääset ohjeiden avulla putsaamaan hormoniblokkerit pois elämästäsi.

3. viikko – Ravitse & Rakenna 

Ravitsemus on elinvoimaisen hormonitoiminnan pohjapilari, jota ilman emme voi rakentaa kukoistavaa kehotemppeliä. Toisen viikon jälkeen tiedät, miten voit rakentaa elinvoimaisen hormonitoiminnan ravinnon avulla. Lisäksi saat kuulla miten tuet elinvoimaisten munasolujen kehittymistä, vähennät kuukautiskipujasi ja vaikutat vuodon määrään. Elinvoimaista kuukautiskiertoa varten sinun ei tarvitse syödä 100% terveellistä ruokaa, vaan annan sinulle yksinkertaisia vinkkejä, joiden avulla voit lähteä tehokkaasti muokkaamaan hormonaalista terveyttäsi. Viikon harjoituksessa pääset tutkimaan feminiiniselle nautinnolle antautumista maku-, haju-, näkö- ja kosketusaistien kautta.

4. viikko – Liike & Yhteys kehoon, kohtuun ja munasarjoihin +live tapaaminen 17.10 kello 13-14.15

Hormonitoiminnan tukeminen kehollisuuden kautta on tärkeä osa elinvoimaista kuukautiskiertoa. Inspiroidut rakastamaan kehoasi juuri sinun hormonitoiminnalle sopivan liikkeen avulla, joka lähtee nautinnosta ja ilosta, eikä puskeminen tai itsesi ruoskinta. Lisäksi vahva hormonitoiminta tarvitsee vanhvan yhteyden aivojen (tarkemmin hypotalamuksen) ja munasarjojen välille, mitä vahvistamme tällä viikolla. Saat kundaliinijooga opettajan ohjaaman videoidun joogaharjoituksen, jolla voit lähteä vahvistamaan yhteyttä kehoosi. 

5. viikko – Seksuaalisuus superfoodia hormonitoiminnalle

Elinvoimainen kuukautiskierto ja hormonitoiminta ovat myös syvää yhteyttä naiskehoosi ja seksuaalisuuteesi. Tällä moduulilla opit naiskehon seksuaalisuudesta, vahvistat libidoasi ja ymmärrät kuinka vahvaa superfoodia rakastelu on hormonitoiminnallesi! Saat videoidun harjoituksen, jonka avulla voit tutkia ja nauttia omasta seksuaalisuudestasi. 

6. viikko – Sisäinen kukoitus & Kuukautiskierto + live tapaaminen 31.10 kello 13-14.15

Viimeisellä viikolla syvennymme henkisen hyvinvoinnin ja kuukautiskierron yhteyteen. Henkinen stressi, traumat ja sisäinen arvottomuus voivat syödä hormonitoimintamme elinvoimaisuuden ja näkymä myös kuukautiskierron ongelmia. Käymme myös läpi jokaisen sisällä olevaa feminiini- ja maskuliinienergiaa, jotta näiden energioiden tasapaino tukee myös kuukautiskiertosi tasapainoa. Saat ihanan lempeän harjoituksen, jolla voit rauhoittaa hermostoasi ja mieltäsi.

Elinvoimaisessa syklissä oleva nainen ei ole ainoastaan hedelmällinen, vaan hän on yhteydessä suurempaan voimaansa ja luomiskykyynsä, jonka kautta hän voi manifestoida todeksi unelmiaan ja sielun tehtäviään.

Mitä valmennus pitää sisällään?

Joka viikko inspiroivia ja informoivia luentoja kuukautiskiertosi elinvoiman vahvistamiseksi.

6 x kokemuksellista harjoitusta, jotta sisäistät asiat syvällisesti ja otat tiedon heti konkretiaan. Harjoitukset ovat joko videoituja kehollisia harjoituksia.

3  x 75min live tapaamista Zoomissa yhdessä ryhmän kanssa, jolloin pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä suoraan minulta. (Tapaamiset tallennetaan ja voit katsoa ne myös myöhemmin.)

Suljetun facebook ryhmän valmennukseen osallistuville, jossa pääset tutustumaan samanhenkisiin naisiin, kyselemään minulta kysymyksiä ja jakamaan kokemuksiasi.

 

BONUSMATERIAALIT

  • Kuukautiskiertoasi tukevia reseptejä, jotta voit edelleen nauttia hyvästä ruuasta, mutta ravita samalla hormonitoimintaasi.

  • Laajan oppaan sinulle oikean ehkäisymenetelmän valintaan, jotta voit tehdä valinnan täysin informoidusta kohdasta tiedostaen eri ehkäisymenetelmien edut ja riskit. Oppaassa on esiteltynä tällä hetkellä tarjolla olevat ehkäisymenetelmät, niiden hyvät puolet sekä riskit ja haitalliset sivuvaikutukset.

  • 30% alennuksella henkilökohtaisen tapaamisen, mikäli kaipaat yksilöidympää tukea valmennuksen aikana tai kuukausi sen jälkeen (normi hinta 99e/60min).

VALMENNUKSEN ARVO: 444€

Halutessasi voit maksaa valmennuksen neljässä erässä.

Huom! Valmennus ei ole lääketieteellistä hoitoa, vaan elämätapavalmennusta ja yhteyden luomista naiskehon syklisyyteen, joten jos koet tarvitsevasi lääketieteellistä apua, käännythän lääkärin puoleen.

Minä ymmärrän sinua, jos ajatus oman kuukautissyklin nauttimisesta tuntuu mahdottomalta kuukautiskiertoon ja hormonitoimintaan liittyvien haasteiden takia. Krampaavien kipujen äärellä tai hedelmällisyys haasteiden edessä sitä on helppo päätyä kokemaan vihaa omaa kehoa ja kuukautisia kohtaan. Minä koin samalla tavalla, kun kuukautiseni olivat aikoinaan poissa kolme vuotta, joten koen vahvaa myötätuntoa sinua kohtaan.

Voin kuitenkin antaa sinulle toiveikkaan lupauksen: on mahdollista rakastua palavasti omaan kuukautissykliin ja voimaantua tasapainoiseen kiertoon, vaikka tällä hetkellä siihen liittyisikin paljon kipua, huolta ja häpeää!

Minun polkuni kuukautisten äärellä

Vuonna 2015 minulla alkoi kolme vuotta kestänyt amenorrea eli kuukautisten puuttuminen, kun lopetin e-pillereiden käytön. Alkuun yritin palauttaa kuukautiseni ainoastaan ruokavalion avulla, mikä johti syömisen ylikontrollointiin. Lääkärissä ainoa apu, jonka sain oli uusi hormonaalinen ehkäisyresepti käteen, mutta tiesin, että se ei parantaisi tilannetta. Lopulta kuukautiskiertoni alkoi palautumaan henkisen ja seksuaalisen työskentelyn avulla yhdessä tasapainoisen ravitsemuksen kanssa. Hormonitoimintani oli ollut mahdotonta toimia optimaalisesti, kun epävarmuuteni ja sisäinen turvattomuuteni piti kehoani jatkuvassa stressitilassa.

Vuodesta 2015 asti olen opiskellut kuukautisiin ja naisen hormonitoimintaan liittyviä asioita todella monesta eri näkökulmasta. Olen opiskellut holistisesta ravitsemuksesta ja liikkumisesta. Syvennyin tantran ja tietoisen seksuaalisuuden, naiseuden ja feminiinisyyden äärelle. Lisäksi olen opiskellut viisi vuotta psykologiaa yliopistossa, mikä auttaa minua hahmoittamaan mielen pulmia. Tällä hetkellä opiskelen kiertotietoisuutta (Fertility Awareness) ja seksuaaliterveyttä Yhdysvaltalaisessa The Well -ohjelmassa, mutta tarjoan näitä palveluita vasta vuonna 2022. 

 

Lämpimästi tervetuloa elinvoimainen kuukautiskierto -verkkovalmennukseen!

info@femmeportaali.fi

 

kuvat- Iida Liimatainen