fbpx

– Matka kukoistavan hedelmällisyyden ja naiseuden
kehollistamiseen, jotta pääset kokemaan elämäsi
mullistavan raskauden ja antamaan lapsellesi parhaan mahdollisen alun hänen elämälleen.

Matka kukoistavan hedelmällisyyden ja naiseuden kehollistamiseen,

– jotta pääset kokemaan elämäsi
mullistavaan raskauden ja antamaan lapsellesi parhaan mahdollisen alun hänen elämälleen.

Kuvittele…

 

itsesi kokemassa raskautta, jossa naiseutesi puhkeavan kukkaan ja raskauden hehkusi säteilee ympärilläsi.

tuntevasi rauhaa ja itsevarmuutta raskaudesta, koska tiedät tukeneesi kehoasi, hormonitoimintaasi ja munasolujasi kokonaisvaltaisesti ennen raskautumista. 

kokevasi rakkautta upeaa naiskehoasi kohtaan kulkiessasi juuri sinun ainutlaatuista hedelmällisyysmatkaasi kuunnellen kehosi viisautta ja päästäen irti kehosi ylikontrolloinnista.

tuntevasi voimaa ja vapautta, joka tulee siitä, kun sinä itse ymmärrät hormonitoimintaasi ja hedelmällisyyttäsi kiertotietoisuuden avulla paremmin kuin kukaan ”asiantuntija”.

Kollektiivisesti elämme aikaa, jossa suurin osa naisista elää yhteydettömyydessä omaan kehoon ja hedelmällisyyteen.

Naisille ei tarjota tietoa miten kuunnella omaa kehoa ja hedelmällisyyttä, minkä takia moni nainen on täysin tietämätön oman hedelmällisyyden tilasta ennen kuin yrittää raskautua.

Paine jatkuvasta tekemisestä, etenemisestä ja suorittamisesta asettaa naisen herkän hormonitoiminnan ja hedelmällisyyden haavoittuvaiseksi erilaisille haasteille.

Naisen kehon viisautta ei tunnisteta, vaan hedelmällisyyshaasteiden ilmaantuessa naisen kehoa aletaan usein rajulla tavalla kontrolloimaan ja pakottamaan sen sijaan, että tekisimme yhteistyötä kehonkanssa sitä kuunnellen.

Olemme oppineet mielilähtöisen elämäntavan, jossa ruokailuja, liikkumista ja kokonaisvaltaisesti elämistämme ohjaa mielellä opitut säännöt ja teoriat sen sijaan, että kuuntelisimme syvästi itseämme ja kehoamme mitä tarvitsemme.

Naisille on myös annettu käsitys siitä, että raskautuminen, hyvinvoiva raskausaika ja terveen vauvan saaminen ovat onnen kauppaa. Todellisuudessa raskautta edeltävänä aikana sinä voit itse vaikuttaa paljon raskautumiseen, raskausaikaan ja vauvan hyvinvointiin.

Hehkuvasti hedelmällinen nainen on kutsu sinulle oppia kuuntelemaan kehoasi ja hedelmällisyyttäsi, jotta voit hehkua kokonaisvaltaisesti naisena raskausaikana ja myöhemmin äitinä!

 

 

Hehkuvasti hedelmällinen nainen on neljän kuukauden valmennus kohti elinvoimaista hedelmöitystä ja raskausaikaa.

Neljän kuukauden aikana lataat munasolusi ja kehosi täyteen elinvoimaa sekä yhdistyt naiseutesi hehkuun, joka kannattelee sinua läpi raskauden ja äitiyden.

Hehkuvasti hedelmällisessä naisessa sinä pääset:

  • Aktivoimaan hormonitoimintasi ja hedelmällisyytesi kuuntelun taidon kiertotietoisuuden avulla.
  • Käyttämään kiertotietoisuutta avuksesi hedelmällisyytesi tilan kartoittamiseksi ja vahvistamiseksi.
  • Luomaan vahvan yhteyden syvälle itseesi, kehoosi ja tunteisiisi, jotta voit käyttää sinun omaa intuitiotasi hyväksesi hedelmällisyysmatkallasi.
  • Luomaan hedelmällisyyttäsi ravitsevia elämäntapoja, joiden toteuttaminen tuntuu hauskalta ja motivoivalta.
  • Vahvistamaan luottamuksen ja turvan tunnetta itsessäsi. 
  • Vapauttamaan itseäsi haavoista ja menneistä kokemuksista, jotka sumentavat hehkuasi ja voivat alitajuisesti sabotoida hedelmällisyysmatkaasi tai luoda pelkoja äitiyteen/äidiksi tulemiseen.
  • Aktivoimaan naiseuden hehkusi ja magneettisuutesi.
  • Kokemaan intiimin naisyhteisön tuen ja kannattelun.
  • Tekemään parhaasi tulevan raskauden ja vauvasi terveyden eteen, jotta sinun ei tarvitse myöhemmin miettiä olisitko voinut vaikuttaa johonkin asiaan omilla teoillasi.

 

Neljän kuukauden valmennus pitää sisällään:

2x henkilökohtaista 75minuutin valmennusta Zoomissa

Henkilökohtaisia elintapasuosituksia (ruokavalioon, lisäravinteisiin, kehollisuuteen)

Viikottaiset online-tapaamiset (muutamaa väliviikkoa lukuunottamatta)

Kuulumisten vaihdoin ja mahdollisten kysymysten esittämisen henkilökohtaisesti minulle viestitse kerran viikossa

2x live-ryhmävalmennuspäivää – kurssin keskivaiheilla ja kurssin lopussa.

Intiimin vertaistuen tapaamisissa & telegram-ryhmässä

Bonusluentoja upeiden vierailevien luennoitsijoiden kanssa

Nauhoitettuja meditaatioita ja harjoituksia kurssin tueksi

Valmennuksen tarkempi sisältö:

 

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS SANDRAN KANSSA ENNEN VALMENNUKSEN ALKUA

Tapaamisella käymme läpi sinun lähtötilannettasi sekä odotuksiasi ja toiveitasi valmennukselle. Luomme tapaamisella sinulle henkilökohtaista suunnitelmaa, jonka avulla lähdemme aktivoimaan sinun kokonaisvaltaista hedelmällisyyden hehkua. Tähän tapaamiseen kuuluu myös ennen tapaamista täytettävä laaja esitietolomake, johon Sandra tutustuu ennen tapaamista ja jota käytämme hyväksi henkilökohtaisen suunnitelman luomiseen.

1.OSA 

Kiertotietoisuudella kohti hehkuvaa hedelmällisyyttä

Aloitamme valmennuksen kiertotietoisuuteen pohjautuvan menetelmän oppimisella, jonka avulla saat selkeän kuvan hormonitoimintasi ja hedelmällisyytesi tilasta. Kun olet oppinut kiertotietoisuusmenetelmän, sinun ei tarvitse enää arvailla hehkuu hedelmällisyytesi vai tarvitseeko se hieman tukea. Jos hedelmällisyydessäsi on ollut jotakin haastetta, kiertotietoisuuden avulla pääsemme sen juurisyyhyn käsiksi, jolloin voimme vaikuttaa siihen. (Jos kiertotietoisuus on sinulle tuntematon, lue nettisivuiltani kohta ”kiertotietoisuus”.)

2.OSA 

Hehkuvan hedelmällisyyden fysiologia

Valmennuksen toisessa osassa työskentelemme fyysisen kehosi kanssa hedelmällisyytesi hehkun vahvistamiseksi. Optimoimme hormoniterveyttäsi, munasolujasi, lantionmaljaasi ja koko kehosi elinvoimaisuutta, jotta kehollisella tasolla olet mahdollisimman hyvinvoiva raskauteen. Esimerkiksi munasolujen laatu on merkittävästi yhteydessä erilaisiin kromosomipoikkeamiin ja kehityksellisiin häiriöihin, joten munasolujen laatuun panostaminen ennen hedelmöitystä on rakkaudellinen teko tulevaa vauvaasi kohtaan.

Valmennuksen ensimmäinen live valmennuspäivä on toisen osan puolen välin paikkeilla tammikuussa. Saamme valmennuspäivään mukaan myös vierailevan ohjaajan, Anne Ollgrenin, joka on sertifioitu TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) -ohjaaja. Hän opettaa sinulle helppoja stressinpurkuliikkeitä, jotka käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Tämä menetelmä on aivan kultaa äitiyden stressin purkamiseen!

BONUS TAPAAMINEN:
Teemu Syrjälä – Miesten hedelmällisyydestä & isyyteen valmistautumisesta

Tälle bonus-tapaamiselle kutsumme miehet mukaan ruutujen äärelle, sillä saamme hyvinvointivalmentaja Teemu Syrjälän puhumaan miesten hedelmällisyydestä ja isyyteen valmistautumisesta. Teemu on suuren suosion saavuttaneiden Miesten viikonloppujen järjestäjä ja hän on kirjoittanut kirjat Miehen vuoro tuntea (Otava, Hidasta Elämää 2020) ja Elinvoimaisen miehen kirja (Otava, Hidasta Elämää 2017). Olisi aivan hupsua jättää puhumatta miesten hedelmällisyydestä, koska esimerkiksi siittiöiden elinvoimaisuus on aivan yhtä paljon yhteydessä tulevan vauvan terveyteen kuin naisten munasolut.

3.OSA

Hehkuvan hedelmällisyyden psykologia

Hehkuva hedelmällisyys ei ole vain fyysisen kehon tila, vaan kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kukoistamisen tila. Vaikka ravitsisit kehoasi täydellisen optimaalisti, mutta pitelet emotionaalisella ja psyykkisellä tasolla paljon pelkoja, ahdistusta ja lukkoja, hedelmällisyytesi ei pääse hehkumaan. Kolmannessa osassa opit keinoja hermostosi säätelyyn, seksuaalisuudestasi nauttimiseen, tunteiden kohtaamiseen sekä ydinuskomusten muuttamiseen, jotta sinulla on voimavarat ja työkalut kohdata äitiyden myrskyt kadottamatta itseäsi sen aaltoihin.

BONUS TAPAAMINEN: Maria Aronson – Hyvinvoiva Postpartum-aika

Toiselle bonus tapaamiselle saamme Maria Aronsonin puhumaan postpartum ajasta eli synnytyksen jälkeisestä ajasta, koska Sandran oman kokemuksen mukaan postpartum voi olla todella intensiivistä aikaa, johon on hyvä olla valmistautunut etukäteen. Maria on kolmen lapsen äiti, vaimo ja syntymän suojelija. Hänen sydämen kutsumuksena on auttaa naisia löytämään luottamus synnytykseen ja yhteys äidinvaistoonsa. Omien kokemusteni lisäksi Maria on opiskellut laajasti erityisesti postpartum-ajan merkityksestä, sillä se on yksi vaietuimpia asioita kulttuurissamme. Maria kokee, että äitiys on valtava voimavara ja siunaus meille naisille ja synnytys tarjoaa meille mahdollisuuden syvälliseen muutokseen.

BONUS TAPAAMINEN: Kristiina Tervonen – Kohti synnytystä

Kristiina on 44-vuotias 3 lapsen äiti ja ammattikätilö. Viimeiset yhdeksän vuotta hän on toiminut yksityisenä kätilönä, (hypno)synnytysvalmentajana, imetysohjaajana, doulana ja kotikätilönä. Vuodet 2005-2021 Kristiina oli myös sairaalakätilön työssä tehden yhteensä viidessä eri sairaalassa ympäri Suomen. Kristiina haluaa antaa odottaville perheille erilaista näkökulmaa raskauteen ja synnytykseen, jotain sellaista mitä ei julkisten palveluiden valmennuksissa kerrota.  Kristiina sanoo synnytyksestä: ”Jokaisen naisen kehossa on jo valmiina se voima ja viisaus, joka yhdistettynä vauvan viisaaseen toimintaan auttaa vauvaa syntymään! Meidät on monesti marinoitu negatiivisissa synnytystarinoissa elämämme ajan. Omaa mieltään on kuitenkin mahdollista muokata ja alkaa nähdä synnytys sellaisena upeana, voimaannuttavana tapahtumana mitä se parhaimmillaan, oikeassa ympäristössä ja oikeiden ihmisten ympäröimänä on. Se vaatii kuitenkin rohkeutta ottaa vastuu omasta synnytyksestään, ymmärrystä kehon perusasioista, hormoneista ja ennen kaikkea siitä, että synnytystä ei voi hallita kukaan.”

LIVE VALMENNUSPÄIVÄ TAMPEREELLA 2.3 kello 10-18

Päätämme valmennuksen upeaan ryhmävalmennuspäivään Tampereella. Päivän aikana pääset vielä ravitsemaan itseäsi ja hedelmällisyyttäsi erilaisissa harjoituksissa ja päätösjuhlassa.

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS SANDRAN KANSSA VALMENNUKSEN PÄÄTTEEKSI

Valmennuksen lopuksi tapaamme sinun kanssasi kahden. Käymme kanssasi läpi kiertotietoisuuskaavioita, joita olet täyttänyt valmennuksen aikana. Katsomme mitä kiertotietoisuuskaaviot kertovat hormonitoiminnastasi ja hedelmällisyydestäsi sekä luomme niiden pohjalta sinulle suunnitelmaa tulevaan, jotta sinulla on itsevarma olo siitä miten jatkat valmennuksen pääteeksi.

Kokemuksia Sandran kanssa työskentelystä

Jännitti kokeilla perinteisen
lääketieteen sijasta jotakin vaihtoehtoisempaa polkua, mutta heti
ensimmäisen tapaamisen jälkeen olin onnellinen, että rohkenin kuunnella
sydäntäni.

 

”Valmennukseen lähteminen jännitti minua. Jännitti kokeilla perinteisen lääketieteen sijasta jotakin vaihtoehtoisempaa polkua, mutta heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen olin onnellinen, että rohkenin kuunnella sydäntäni ja lähteä mukaan valmennukseen. Valmennus ei missään vaiheessa tuntunut liian ”hörhöltä”. Hain apua runsaisiin kuukautisiin ja PMS-oireisiin, jotka ovat alkoivat helpottumaan jo ensimmäisissä kierroissa. Muutokset, joita Sandra ehdotti eivät olleet liian vaikeita, vaan minusta tuntui melkeinpä siltä, etten ole tehnyt mitään ja silti oireeni ovat helpottuneet. Olen todella tyytyväinen siitä, että lähdin
hakemaan vastauksia kierrossani olleisiin haasteisiin Sandran tuella.” -kuukautiskierto asiakas

Kurssi johdatti minut paikkaan, jossa tunsin voimakasta yhteyttä kehoni viisauden kanssa.

 ”Minulla on ollut haasteita kehoani tukevan ruokavalion suhteen, Sandra kannusti hyvällä tavalla minua laajentamaan ruokavalioon ja ravintolisiin liittyvää ajattelua ja toimintaa. Nykyään syön paljon laadukkaammin ja käytän joitain kehoani tukevia ravintolisiä. En kokenut, että minulle tuputetaan asioita, vaan koin kannustusta laajentaa omaa ajattelumaailmaa ja kyseenalaistaa omia vanhoja uskomuksiani.” –hedelmällisyys asiakas

”Sandran kurssi johdatti minut paikkaan, jossa tunsin voimakasta yhteyttä kehoni viisauden kanssa. Rakastan yli kaiken hänen tapaansa kannatella kurssin osallistujia ja luoda lempeä tila tutkailla itseä. Pidin kurssilla erityisesti sen selkeästä rakenteesta ja todella merkittävässä osassa olivat informatiiviset luennot, joiden avulla ymmärsin ENSIMMÄISTÄ KERTAA elämässäni miten viisas kehoni onkaan!

Valmennuksen arvo :

1 440€ (sis. alv24%)

Valmennus on mahdollista maksaa useammassa erässä.

 


Oletko valmis aktivoimaan hedelmällisyytesi hehkun?

Valmennukseen tulee intiimi 12 naisen ryhmä, joten varmistathan paikkasi hakemalla valmennukseen mahdollisimman pian. Hakulomakkeen täytön jälkeen olen yhteydessä sinuun ilmaisen konsultaatiopuhelun varaamiseksi.

Hakulomakkeen täyttö ei sido sinua valmennukseen.

HUOM! Valmennus ei ole lääketieteellistä hoitoa, vaan kurssilla tarjotaan itsehoivakeinoja, joilla voit ravita kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja hedelmällisyyttäsi. Mikäli koet tarvitsevasi lääketieteellistä hoitoa, hakeuduthan lääkärin tai muun lääketieteellistä hoitoa tarjoavan tahon pariin. Kurssi kuitenkin sopii todella hyvin esimerkiksi hedelmöityshoitojen rinnalla käytäväksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Minulla ei ole haasteita hedelmällisyydessä ja haluaisin raskautua vasta puolen vuoden tai vuoden kuluttua, sopiiko kurssi minulle?

Todellakin sopii! Kurssi on todella mahtava käydä juuri tuossa vaiheessa, kun hedelmöittymiseen on vielä joitakin kuukausia tai vaikkapa vuosi. Kurssin aikana pääset valmistelemaan itseäsi kokonaisvaltaisesti kohti hedelmöitystä.

Minulla on menossa/tulossa hedelmöityshoitoja, voinko käydä kurssia samalla?

Ehdottomasti! Kurssilta saat tukea ja työkaluja, joiden avulla voit pitää sinun kehosi viisauden mukana hedelmöitysmatkassasi. Kiertotietoisuuden toteuttaminen auttaa myös ajoittamaan hoitoja oikeaan hetkeen.

Entä jos en raskaudukaan valmennuksessa saatujen tietojen avulla, saanko rahani takaisin?

Vaikka valmennuksessa työskentelemmekin hedelmällisyytesi vahvistamiseksi, minä en voi luvata, että raskautuminen tapahtuu. Valmennuksessa ei kuitenkaan ole kyse vain raskautumisesta, vaan kokonaisvaltaisesti voimaantumisesta naisena ja elämäsi muuntumisesta hehkuvammaksi kehosi kuuntelun kautta. Emme siis palauta rahoja, vaikka raskautumista ei tapahtuisi.

Milloin ja missä ryhmätapaamiset pidetään?

Ryhmätapaamiset tapahtuvat onlinessa Zoomin kautta. Kaikki tapaamiset ovat live hetkiä, ei ennalta nauhoitettuja videoita. Tapaamisista tulee tallenteet kurssialustalle, mikäli et pääse live-hetkeen. Tapaamiset ovat pääasiassa keskiviikkoisin kello 17.30-18.45.

Minulla on vielä käytössä hormonaalinen ehkäisy, voinko silti osallistua kurssille?

Voit osallistua kurssille, vaikka sinulla olisi käytössä vielä hormonaalinen ehkäisy. Henkilökohtaisilla tapaamisilla voimme käydä läpi sitä, miten voit tukea kehoasi siirtyessäsi hormonaaliselta ehkäisyltä pois ja mitä sinun olisi hyvä huomioida ennen raskautumista.

Sivun kuvat: Anna-Reetta Nuorala, Kaunispiirto

info@femmeportaali.fi

 

kuvat: Iida Liimatainen