fbpx

Syklisesti sykkivä nainen 

-kiertotietoisuuden perusteet

 

Oletko etsinyt kehollesi sopivaa ehkäisymenetelmää, joka ei sammuta omaa hormonitoimintaasi

(ja aseta terveyttäsi riskialttiiksi vakaville sivuvaikutuksille) tai romahduta libidoasi (niin että ehkäisyä ei edes enää tarvita)?

Haluatko ottaa käyttöösi syklisen supervoimasi,

mikä tuo elämääsi lisää virtaavuutta, nautintoa sekä yhteyttä sensuelliseen ja seksuaaliseen ytimeesi?

Onko sinulla voimakkaat PMS-oireet, kivuliaat kuukautiset tai jotakin muita kiertoon liittyviä oireita,

joita haluaisit ymmärtää paremmin ja sitä kautta vaikuttaa niihin?

Haluatko saada varmistusta sille onko hormonitoimintasi optimaalissa tilassa ja onko hedelmällisyytesi kunnossa tulevaisuuden raskautumishaavetta varten?

Oletko kyllästynyt elämään jatkuvassa uupumuksen tilassa ja haluat löytää tavan elää kehollesi luonnollisessa rytmissä tuntien elinvoimaa ja inspiraatiota?

Minä ja Syklisesti sykkivä nainen -kurssi olemme sinua varten…

Viiden viikon (+bonus luennon) ajan minä pidän sinua kädestä kiinni, kun sukellat syvälle syklisi mysteeriin kiertotietoisuuden avulla ja löydät itsevarmuuden kiertotietoisuuteen pohjautuvan menetelmän käyttämiseen raskaudenehkäisyyn.

Jokaisella viikolla tapaamme live-luennolla Zoomissa yhdessä muiden syklisesti sykkivien naisten kanssa. Tapaamisten välillä pääset pitämään yhteyttä minuun ja kurssilaisiin yhteisessä facebook -ryhmässä sekä syventämään tapaamisten teemoja jokaiselle viikolla luodulla kehollisella harjoituksella.

Yhdessä opimme askel askeleelta kiertotietoisuuteen pohjautuvan menetelmän käytön niin, että kurssin lopuksi osaat käyttää sitä ehkäisyn lisäksi hormonitoimintasi lukemiseen, syvempään itsetuntemukseen ja syklisen elämäntavan luomiseen.

Moduulit

MODUULI 1
sunnuntaina 20.8

Matkalle mysteeriin

 

Tällä moduulilla opit kaiken oleellisen tiedon kiertotietoisuudesta, jotta ymmärrät mihin olet ryhtymässä (ja osaat vastata lähipiirisi luonnollisen ehkäisyn kauhistelijoille miksi tämä menetelmä on luotettava 😉 ) Lisäksi tällä ensimmäisellä tapaamisella opit jo paljon hormonitasapainosta ja siitä miten kiertotietoisuuden avulla voit alkaa tutkimaan omaa hormonitasapainoasi.

 • Mitä kiertotietoisuus on ja mitä se ei ole?
 • Miksi kiertotietoinen elämä naisen kukoistuksen lähtökohtana?
 • Mitä sinussa tapahtuu yhden kuukierron aikana ja miten se vaikuttaa sinuun?
 • Millaisia piirteitä tasapainoisessa ja elinvoimaisessa kierrossa tulisi olla?

Viikon harjoitus: Kohtumeditaatio

Tässä meditaatiossa pääset sukeltamaan kohtuusi ja sen upeaan luomisvoimaan. Meditaatiossa istut kohtuusi jonkun intention/unelman, joka saa lähteä sieltä manifestoitumaan todellisuuteesi.

MODUULI 2
27.8 

Hedelmällisyys signaalien kartoittaminen

Tällä moduulilla alamme opiskelemaan itse kiertotietoisuus menetelmän toteuttamista, jotta voit sen avulla ehkäistä raskautta luotettavasti ja itsevarmasti. Käymme läpi kohdunkaulan liman ja kohdun napukan asennon tutkimista sekä aamulämmön mittaamista, jotka ovat tärkeimmät hedelmällisyys signaalit.

 • Kohdunkaulan liman kartoittaminen
 • Kohdun napukan kartoittaminen
 • Aamulämpötilan mittaaminen

Viikon harjoitus: fembodiment -kehomeditaatio

Harjoituksessa vapautetaan kehoasi virtaamaan tanssin, tärinän ja hengityksen avulla. Kun olosi on nuutunut ja kehoyhteys hukassa pitkän koneella istutun päivän jälkeen, tämä on must harjoitus!


MODUULI 3
sunnuntaina 6.9 

Kaavioon merkitseminen & sekundaariset hedelmällisyys signaalit

Tässä moduulissa opettelemme merkitsemään huomiomme kaavioon. Lisäksi käymme läpi näiden kolmen pääasiallisen hedelmällisyyssignaalin ohella esiintyä toissijaisia hedelmällisyys signaaleja, joita voit halutessasi kartoittaa myös.

 • Sekundaariset hedelmällisyys signaalit
 • Saat minulta suomenkielisen paperisen kaavion, joka on luotu varta vasten opettamaani menetelmää varten.
 • Paljastan sinulle ainoan mobiiliappin, jonka käyttöä suosittelen, mikäli haluat kirjata huomiot puhelimella.

Viikon harjoitus: Villiinny vapaan tanssin avulla.

Vapaa tanssi on vahva työkalu feminiiniseen vapautumiseen ja voimaantumiseen, joten tällä viikolla heittäydymme kesyttömäksi tanssin avulla.

4.MODUULI
sunnuntaina 13.9

Naisen ja miehen fysiologia + seksuaalisuuden vallankumous

Neljäs moduuli on tarkoitettu sinun seksuaaliselle voimaantumiselle! Käymme läpi naisen ja miehen kehon fysiologiaa, mikä antaa sinulle eväitä nautinnon laajenemiseen ja Tällä viikolla tulet ihmettelemään miten jo peruskoulussa näitä asioita ei ole opetettu sinulle.

 • Siittiöiden syntymisen fysiologia ja keskeytetty yhdyntä ehkäisynä
 • Naisen kehon kuusukli ja miehen kehon aurinkosykli
 • Jokaisen vulvan uniikki kauneus – heipat vulvahäpeälle!
 • Sukellus mehukkaaseen vulvan anatomiaan – klitoris & muut nautinnon portit vulvassa
 • Syklilähtöinen elämäntapa

Viikon harjoitus: Itsesi rakastelu seremonia

Jos itserakastelusi on tuntunut ennen tylsältä tai kaavamaiselta, tämä harjoitus on sinulle. harjoituksessa pääset tutkimaan uusia ulottuvuuksia seksuaalisuudessasi ja nautinnossasi.

 

MODUULI 5
sunnuntaina 20.9

Luotettava raskauden ehkäisy

Viimeisellä moduulilla paneudumme menetelmän raskauden ehkäisyn sääntöihin, jotka ovat onnistuneen raskauden ehkäisyn takana. Käymme ne läpi hitaasti askel kerrallaan, jotta tapaamisen lopulla tunnet, että olet ymmärtänyt säännöt ja olet valmis alkamaan harjoitella niiden käyttöä oman syklisi kanssa.

 • Cycle mapping säännöt raskauden ehkäisyyn koko kierron ajan
 • Vapaaehtoiset bonus säännöt raskauden ehkäisyyn
 • Koko kierron holistinen raskauden ehkäisy sisältäen vaihtoehtoja ”vahinko”hetkille
 • Aikaa kysymyksille

Viikon harjoitus: Aktiivinen fembodiment meditaatio eri syklin vaiheiden tutkimiseen.

Tässä harjoituksessa pääset tutkimaan kuukautiskierron eri vaiheita arkkityyppien kautta ja sitä kautta aktivoittamaan naiseutesi eri puolia.

 

BONUS LUENTO
sunnuntaina 19.11

Kertausta ja varmistusta

Ennen tätä bonus tapaamista sinulla on ollut kaksi kuukautta aikaa kartoittaa kiertosi menetelmän avulla. Ennen tapaamista pyydän kaikkia ryhmäläisiä lähettämään minulle noina kuukausina täyttämiä kiertotietoisuuskaavioita, joihin paneudun ja katson mihin asioihin ryhmä tarvitsee kertausta. Käymme tapaamisella läpi anonyymisti ryhmäläisten kaavioita, jotta tämän tapaamisen jälkeen tunnet olosi itsevarmaksi toteuttaa menetelmää itsenäisesti!

 

Mitä kurssi pitää sisällään?

 1. 6x 2h live ryhmätapaamista Zoomissa + tallenteet tapaamisista
 2. 5x kehollista harjoitusta, joka vahvistaa yhteyttä sykliseen ja sensuelliseen naiseuteesi.
 3. Kirjalliset muistiinpanot jokaisesta luennosta, jotta voit keskittyä luennoilla kuuntelemiseen.
 4. Vähintäänkin kahden vuoden ajan pääsyn kurssimateriaaleihin (luultavasti pidempäänkin)
 5. Pääsyn Femme Portaalin suljettuun kiertotietoisuus yhteisöön facebookissa, jossa voit koska tahansa kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä ja tutustua muihin kiertotietoisuutta käyttäviin naisiin.
 6. Huomattavan -30% alennuksen Sandran 1:1 valmennukseen, mikäli tarvitset henkilökohtaista tukea menetelmän integroimiseksi omaan kiertoosi.

Sandran kurssi johdatti minut paikkaan, jossa tunsin voimakasta yhteyttä kehoni viisauden kanssa.

 

”Rakastan yli kaiken hänen tapaansa kannatella kurssin osallistujia ja luoda lempeä tila tutkailla itseä. Pidin kurssilla erityisesti sen selkeästä rakenteesta ja todella merkittävässä osassa olivat informatiiviset luennot, joiden avulla ymmärsin ENSIMMÄISTÄ KERTAA elämässäni miten viisas kehoni onkaan! Koko kurssin ajan minulla oli niin vahva olo siitä, että Sandra todella tietää mistä puhuu ja hänen läsnäolossaan voin luottaa itseeni ja sisäiseen viisauteeni. Jos sinua yhtään mietityttää, miten luonnollinen ehkäisy voisi toimia sinulle tai haluat raskautua ymmärtäen kehoasi syvästi, tämä kurssi on sinulle MUST HAVE. Suosittelen.”

Suosittelen Sandran kanssa työskentelyä jokaiselle naiselle joka kaipaa eheytymistä ja syventymistä oman kierron ja hormonitoiminnan parissa

”Sain laajaa ymmärrystä ja näkymää omaan kiertoon ja muutamassa kuukaudessa oma matka on edennyt huomattavasti. Suosittelen Sandan kanssa työskentelyä jokaiselle naiselle joka kaipaa eheytymistä ja syventymistä oman kierron ja hormonitoiminnan parissa! Kaunis kiitos <3”

 

”Olet onnistunut jakamaan joka luennolla jonkun lauseen, joka on auttanut minua rakastumaan hiukan enemmän itseeni.”

”Kurssi materiaali oli NIIN KAUNISTA!!!!!!!!! Mulle kaikki visuaalisuus on tosi tärkeää, ja kaunis kuvitus ja tekstitys lisäsi tärkeän aiheen merkityksellisyyttä itselleni.”

Yleisesti kysytyt kysymykset

”Minulla on epäsäännöllinen kierto, voinko käyttää menetelmää raskauden ehkäisyyn?”

Kyllä! Lisäksi menetelmä tulee luultavasti avaamaan syyn, miksi sinulla on epäsäännöllinen kierto ja voit auttaa sitä tasapainottumaan säännöllisemmäksi. Koska menetelmä pohjautuu päivittäisten hedelmällisyyssignaalien tutkimiseen, sinulla ei tarvitse olla säännöllistä kiertoa.

”Voinko käyttää menetelmää vaikka imetän/olen postpartumilla, eikä kuukautiseni ole alkaneet?”

Kyllä, voit käyttää. Menetelmän oppiminen on helpompaa, jos olet tehnyt sitä jo ennen raskautta, mutta se on mahdollista myös postpartumilla!

”Minun ystäväni tuli raskaaksi käyttäessään kiertotietoisuuteen pohjautuvaa menetelmää, voinko nyt luottaa ollenkaan menetelmään?”

Kiertotietoisuuteen pohjautuvien menetelmien luotettavuudesta raskauden ehkäisyyn liikkuu paljon huhuja, joista suurin osa ei pidä ollenkaan paikkaansa. Tieteellisissä tutkimuksissa menetelmän luotettavuudeksi on todettu 99.6–99.8%, kun menetelmää käytetään oikein. Tämä luotettavuus on siis sama mikä on e-pillereillä. Kiertotietoisuus menetelmän käytön aikana tapahtuvista ei-toivotuista raskauksista suurin osa tapahtuu menetelmän käyttäjän tekemän virheen tai tietoisen riskinoton takia. Kiertotietoisuus menetelmä on hyvin käyttäjäsidonnainen, minkä takia toisella käyttäjällä tapahtunut vahinko, ei viittaa siihen, että sinulla tämän vahingon käyminen olisi myös todennäköistä. 

”Minulla ei ole tarvetta ehkäisylle nyt, mutta voinko silti osallistua kurssille?”

Ehdottomasti! Kiertotietoisuus tarjoaa sinulle niin paljon muutakin kuin ehkäisymenetelmän. Kiertotietoisuuden avulla saat tietoa hormonitoiminnastasi, luot vahvaa yhteyttä kehoosi ja kuukautiskiertoosi sekä tutustut naiseuteesi aivan uudella tavalla, joka antaa sinulle ymmärrystä ja myötätuntoa itseäsi kohtaan. Kurssilla opit paljon perustavanlaatuista tietoa kehostasi, kuukautiskierrostasi ja seksuaalisuudestasi niin, että vaikket koskaan tulisi käyttämään itse kiertotietoisuus menetelmää hyödyt silti kurssista paljon.

Ilmoittaudu tästä

info@femmeportaali.fi

 

kuvat: Iida Liimatainen