fbpx

Syklisesti sykkivä nainen 

-kiertotietoisuuden perusteet

vuoden 2024 ainut kurssi alkaa 14.2!

 

Oletko etsinyt kehollesi sopivaa ehkäisymenetelmää, joka ei sammuta omaa hormonitoimintaasi

(ja aseta terveyttäsi riskialttiiksi vakaville sivuvaikutuksille) tai romahduta libidoasi (niin että ehkäisyä ei edes enää tarvita)?

Haluatko ottaa käyttöösi syklisen supervoimasi,

mikä tuo elämääsi lisää virtaavuutta, nautintoa sekä yhteyttä sensuelliseen ja seksuaaliseen ytimeesi?

Onko sinulla voimakkaat PMS-oireet, kivuliaat kuukautiset tai jotakin muita kiertoon liittyviä oireita,

joita haluaisit ymmärtää paremmin ja sitä kautta vaikuttaa niihin?

Haluatko saada varmistusta sille onko hormonitoimintasi optimaalissa tilassa ja onko hedelmällisyytesi kunnossa tulevaisuuden raskautumishaavetta varten?

Oletko kyllästynyt elämään jatkuvassa uupumuksen tilassa ja haluat löytää tavan elää kehollesi luonnollisessa rytmissä tuntien elinvoimaa ja inspiraatiota?

Minä ja Syklisesti sykkivä nainen -kurssi olemme sinua varten…

Kuuden viikon ajan minä pidän sinua kädestä kiinni, kun sukellat syvälle syklisi mysteeriin kiertotietoisuuden avulla ja löydät itsevarmuuden kiertotietoisuuteen pohjautuvan menetelmän käyttämiseen raskaudenehkäisyyn.

Jokaisella viikolla tapaamme live-luennolla Zoomissa yhdessä muiden syklisesti sykkivien naisten kanssa. Tapaamisten välillä pääset pitämään yhteyttä minuun ja kurssilaisiin yhteisessä facebook -ryhmässä sekä syventämään tapaamisten teemoja jokaiselle viikolla luodulla kehollisella harjoituksella.

Opimme yhdessä askel askeleelta kiertotietoisuuteen pohjautuvan menetelmän niin, että kurssin lopuksi osaat käyttää sitä ehkäisyn lisäksi hormonitoimintasi lukemiseen, syvempään itsetuntemukseen ja feminiiniäsi kunnioittavan syklisen elämäntavan luomiseen.

Moduulit

MODUULI 1
keskiviikkona 14.2.2024 kello 17-18.30

Matkalle mysteeriin

 

Tällä moduulilla opit kaiken oleellisen tiedon kiertotietoisuudesta, jotta ymmärrät mihin olet ryhtymässä (ja osaat vastata lähipiirisi luonnollisen ehkäisyn kauhistelijoille miksi tämä menetelmä on luotettava 😉 ). 

 • Mitä kiertotietoisuus on ja mitä se ei ole?
 • Miksi kiertotietoinen elämä naisen kukoistuksen lähtökohtana?
 • Mitä sinussa tapahtuu yhden kuukierron aikana ja miten se vaikuttaa sinuun?

Viikon harjoitus: Kohtumeditaatio

Tässä meditaatiossa pääset sukeltamaan kohtuusi ja sen upeaan luomisvoimaan. Meditaatiossa istut kohtuusi jonkun intention/unelman, joka saa lähteä sieltä manifestoitumaan todellisuuteesi.

MODUULI 2
keskiviikkona 21.2.2024 kello 17-18.30

Hedelmällisyys signaalien kartoittaminen

Tällä moduulilla alamme opiskelemaan itse kiertotietoisuus menetelmän toteuttamista, jotta voit sen avulla ehkäistä raskautta luotettavasti ja itsevarmasti. Käymme läpi kohdunkaulan liman ja kohdun napukan asennon tutkimista sekä aamulämmön mittaamista, jotka ovat tärkeimmät hedelmällisyys signaalit.

 • Kohdunkaulan liman kartoittaminen
 • Kohdun napukan kartoittaminen
 • Aamulämpötilan mittaaminen

Viikon harjoitus: fembodiment -kehomeditaatio

Harjoituksessa vapautetaan kehoasi virtaamaan tanssin, tärinän ja hengityksen avulla. Kun olosi on nuutunut ja kehoyhteys hukassa pitkän koneella istutun päivän jälkeen, tämä on must harjoitus!


MODUULI 3
keskiviikkona 28.2.2024 kello 14.45-16.15

Kaavioon merkitseminen & sekundaariset hedelmällisyys signaalit

Tässä moduulissa opettelemme merkitsemään huomiomme kaavioon. Lisäksi käymme läpi näiden kolmen pääasiallisen hedelmällisyyssignaalin ohella esiintyä toissijaisia hedelmällisyys signaaleja, joita voit halutessasi kartoittaa myös.

 • Sekundaariset hedelmällisyys signaalit
 • Saat minulta suomenkielisen paperisen kaavion, joka on luotu varta vasten opettamaani menetelmää varten.
 • Paljastan sinulle ainoan mobiiliappin, jonka käyttöä suosittelen, mikäli haluat kirjata huomiot puhelimella.

Viikon harjoitus: Villiinny vapaan tanssin avulla.

Vapaa tanssi on vahva työkalu feminiiniseen vapautumiseen ja voimaantumiseen, joten tällä viikolla heittäydymme kesyttömäksi tanssin avulla.

MODUULI 4
keskiviikkona 6.3.2024 kello 17-18.30

Naisen ja miehen fysiologia + seksuaalisuuden vallankumous

Neljäs moduuli on tarkoitettu sinun seksuaaliselle voimaantumiselle! Käymme läpi naisen ja miehen kehon fysiologiaa, mikä antaa sinulle eväitä nautinnon laajenemiseen ja Tällä viikolla tulet ihmettelemään miten jo peruskoulussa näitä asioita ei ole opetettu sinulle.

 • Siittiöiden syntymisen fysiologia ja keskeytetty yhdyntä ehkäisynä
 • Naisen kehon kuusukli ja miehen kehon aurinkosykli
 • Jokaisen vulvan uniikki kauneus – heipat vulvahäpeälle!
 • Sukellus mehukkaaseen vulvan anatomiaan – klitoris & muut nautinnon portit vulvassa
 • Syklilähtöinen elämäntapa

Viikon harjoitus: Itsesi rakastelu seremonia

Jos itserakastelusi on tuntunut ennen tylsältä tai kaavamaiselta, tämä harjoitus on sinulle. harjoituksessa pääset tutkimaan uusia ulottuvuuksia seksuaalisuudessasi ja nautinnossasi.

 

MODUULI 5
keskiviikkona 13.3.2024 kello 14.45-16.15

Luotettava raskauden ehkäisy

Viidennellä moduulila opit tiedon, joilla takaat luotettavan raskauden ehkäisyn. Käymme nämä säännöt läpi hitaasti askel kerrallaan, jotta tapaamisen lopulla tunnet, että olet ymmärtänyt säännöt ja olet valmis harjoittelemaan niiden käyttöä oman syklisi kanssa.

 • Cycle mapping -menetelmän säännöt raskauden ehkäisyyn
 • Bonus säännöt mikäli haluat extra-varmistusta.
 • Holistiset vaihtoedot ”vahinko”tapauksiin, jotta tiedät miten toimia.

Viikon harjoitus: Aktiivinen fembodiment meditaatio eri syklin vaiheiden tutkimiseen.

Tässä harjoituksessa pääset tutkimaan kuukautiskierron eri vaiheita arkkityyppien kautta ja sitä kautta aktivoittamaan naiseutesi eri puolia.

 

MODUULI 6
keskiviikkona 20.3.2024 kello 17-18.30

Hehkuva hormonitasapaino

Viimeisellä moduulilla sinusta kasvaa hehkuvan hormonitoimintasi asiantuntija. Tämän moduulin aikana opit mistä johtuvat runsaat kuukautiset, kuukautiskrampit tai voimakkaat PMS oireet sekä saat vinkkejä miten voit lähteä luomaan nautinolliset kuukautiset ilman oireita. 

 • Estrogeeni ja progesteroni – pää naishormonisi
 • Hormonitasapaino pähkinän kuoressa
 • Yleisimmät hormonitasapainohäiriöt sekä niiden tasapainoitus.
 • Itsehoivaohjeita kukoistavaan kiertoon.

Viikon integrointitehtävä: Hormoniharmonia

Viimeisen luennon jälkeen sinä pääset tekemään konkreettisia muutoksia elämässäsi, jotta hormonitoimintasi alkaa hehkumaan ja mahdolliset kuukautiskierto oireet jäävät pois syklistäsi.

 

BONUS TAPAAMINEN
keskiviikkona 15.5.2024 klo 17.30-18.45

Kertausta ja varmistusta

Ennen tätä bonus tapaamista sinulla on ollut kaksi kuukautta aikaa kartoittaa kiertosi menetelmän avulla. Ennen tapaamista pyydän kaikkia ryhmäläisiä lähettämään minulle noina kuukausina täyttämiä kiertotietoisuuskaavioita, joihin paneudun ja katson mihin asioihin ryhmä tarvitsee kertausta. Käymme tapaamisella läpi anonyymisti ryhmäläisten kaavioita, jotta tämän tapaamisen jälkeen tunnet olosi itsevarmaksi toteuttaa menetelmää itsenäisesti!

 

Mitä kurssi pitää sisällään?

7 x 1,5h live ryhmätapaamista Zoomissa + tallenteet tapaamisista verkkokurssialustalla.

5x voimallista kehollista harjoitusta, jotka aktivoivat syklisen ja sensuellisen naiseutesi. Harjoitukset jäävät käyttöön verkkokurssialustalle kurssin jälkeenkin.

Kirjalliset muistiinpanot tärkeimmistä asioista, jotta voit rentoutua kuuntelemaan itse luennoilla.

Vähintäänkin kahden vuoden ajan pääsyn kurssimateriaaleihin verkkokurssialustalla (luultavasti pidempäänkin).

Pääsyn Femme Portaalin suljettuun kiertotietoisuus yhteisöön facebookissa, jossa voit koska tahansa kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä ja tutustua muihin syklisesti sykkisiin naisiin.

Eksklusiivisen -30% alennuksen Sandran 1:1 valmennukseen, mikäli tarvitset henkilökohtaista tukea menetelmän integroimisessa omaan elämääsi ja sykliisi.

Sandran kurssi johdatti minut paikkaan, jossa tunsin voimakasta yhteyttä kehoni viisauden kanssa.

 

”Rakastan yli kaiken hänen tapaansa kannatella kurssin osallistujia ja luoda lempeä tila tutkailla itseä. Pidin kurssilla erityisesti sen selkeästä rakenteesta ja todella merkittävässä osassa olivat informatiiviset luennot, joiden avulla ymmärsin ENSIMMÄISTÄ KERTAA elämässäni miten viisas kehoni onkaan! Koko kurssin ajan minulla oli niin vahva olo siitä, että Sandra todella tietää mistä puhuu ja hänen läsnäolossaan voin luottaa itseeni ja sisäiseen viisauteeni. Jos sinua yhtään mietityttää, miten luonnollinen ehkäisy voisi toimia sinulle tai haluat raskautua ymmärtäen kehoasi syvästi, tämä kurssi on sinulle MUST HAVE. Suosittelen.”

Suosittelen Sandran kanssa työskentelyä jokaiselle naiselle joka kaipaa eheytymistä ja syventymistä oman kierron ja hormonitoiminnan parissa

”Sain laajaa ymmärrystä ja näkymää omaan kiertoon ja muutamassa kuukaudessa oma matka on edennyt huomattavasti. Suosittelen Sandan kanssa työskentelyä jokaiselle naiselle joka kaipaa eheytymistä ja syventymistä oman kierron ja hormonitoiminnan parissa! Kaunis kiitos <3”

 

”Olet onnistunut jakamaan joka luennolla jonkun lauseen, joka on auttanut minua rakastumaan hiukan enemmän itseeni.”

”Kurssi materiaali oli NIIN KAUNISTA!!!!!!!!! Mulle kaikki visuaalisuus on tosi tärkeää, ja kaunis kuvitus ja tekstitys lisäsi tärkeän aiheen merkityksellisyyttä itselleni.”

Yleisesti kysytyt kysymykset

”Minulla on epäsäännöllinen kierto, voinko käyttää menetelmää raskauden ehkäisyyn?”

Kyllä! Lisäksi menetelmä tulee luultavasti avaamaan syyn, miksi sinulla on epäsäännöllinen kierto ja voit auttaa sitä tasapainottumaan säännöllisemmäksi. Koska menetelmä pohjautuu päivittäisten hedelmällisyyssignaalien tutkimiseen, sinulla ei tarvitse olla säännöllistä kiertoa.

”Voinko käyttää menetelmää vaikka imetän/olen postpartumilla, eikä kuukautiseni ole alkaneet?”

Kyllä, voit käyttää. Menetelmän oppiminen on helpompaa, jos olet tehnyt sitä jo ennen raskautta, mutta se on mahdollista myös postpartumilla!

”Minun ystäväni tuli raskaaksi käyttäessään kiertotietoisuuteen pohjautuvaa menetelmää, voinko nyt luottaa ollenkaan menetelmään?”

Kiertotietoisuuteen pohjautuvien menetelmien luotettavuudesta raskauden ehkäisyyn liikkuu paljon huhuja, joista suurin osa ei pidä ollenkaan paikkaansa. Tieteellisissä tutkimuksissa menetelmän luotettavuudeksi on todettu 99.6–99.8%, kun menetelmää käytetään oikein. Tämä luotettavuus on siis sama mikä on e-pillereillä. Kiertotietoisuus menetelmän käytön aikana tapahtuvista ei-toivotuista raskauksista suurin osa tapahtuu menetelmän käyttäjän tekemän virheen tai tietoisen riskinoton takia. Kiertotietoisuus menetelmä on hyvin käyttäjäsidonnainen, minkä takia toisella käyttäjällä tapahtunut vahinko, ei viittaa siihen, että sinulla tämän vahingon käyminen olisi myös todennäköistä. 

”Minulla ei ole tarvetta ehkäisylle nyt, mutta voinko silti osallistua kurssille?”

Ehdottomasti! Kiertotietoisuus tarjoaa sinulle niin paljon muutakin kuin ehkäisymenetelmän. Kiertotietoisuuden avulla saat tietoa hormonitoiminnastasi, luot vahvaa yhteyttä kehoosi ja kuukautiskiertoosi sekä tutustut naiseuteesi aivan uudella tavalla, joka antaa sinulle ymmärrystä ja myötätuntoa itseäsi kohtaan. Kurssilla opit paljon perustavanlaatuista tietoa kehostasi, kuukautiskierrostasi ja seksuaalisuudestasi niin, että vaikket koskaan tulisi käyttämään itse kiertotietoisuus menetelmää hyödyt silti kurssista paljon.

Ilmoittaudu tästä

 

Vuoden ainoa kurssi on alkanut 14.2, mutta kurssille ovet ovat auki vielä 18.2 asti,

jolloin voit katsoa ensimmäisen tapaamisen tallenteelta.

info@femmeportaali.fi

 

kuvat: Eveliina Visuals