fbpx

Vulwakened Woman Online Portaali

Nainen, oletko valmis aktivoimaan sielusi loiston kurkistamalla jalkojesi väliin ja yhdistymällä seksuaalisuudestasi löytyvään voimaan?

Vulwakened Woman -Online Portaali

Nainen, oletko valmis aktivoimaan sielusi loiston kurkistamalla jalkojesi väliin ja yhdistymällä seksuaalisuudestasi löytyvään voimaan?

 

Kuvittele itsesi

 

 

…rakastelemassa sydän auki tuntien koko kehollista ekstaasia, jonka et uskonut vielä hetken aikaa sitten olevan edes mahdollista sinulle.

…elämässä syvässä sielusi eläväisyydessä ilman sinua pienentävää kehosi, seksuaalisuutesi ja nautintosi häpeää.

…yhteydessä naiskehosi kautta avautuvaan mystiseen viisauteen, jonka johdatettavaksi uskallat heittäytyä elämässäsi päästäen irti jäykästä elämän kontrolloinnista.

…luomassa projekteja ja unelmia, jotka nousevat ja manifestoituvat todeksi vaivattomasti aktivoituneen vulvasi luovasta voimasta.

Seksuaalisuuden häpeäminen on oikeastaan oman eläväisen luonnon häpeämistä!

Seksuaalisuuden häpeä ei ole vain jotakin, mikä blokkaa sinua kokemasta nautintoa tai antautumasta rakastelulle. Seksuaalisuuden häpeä luo aivan ydin minääsi asti ulottuvia tunteita voimattomuudesta ja riittämättömyydestä, koska seksuaalisuus on syvää yhteyttä itseesi ja tuon aidoimman itsesi virtaavaa ilmentämistä.

Villin seksuaalisen puolen häpeäminen on saattanut jumittaa sielusi kiltin tytön rooliin, jonka takia miellytät muita ja muunnat itsestäsi sosiaalisesti hyväksytyn hyläten samalla todellisen luontosi, mikä saa elämäsi tuntumaan takkuiselta ja harmaalta.

Mutta seksuaalisuuden häpeä, menneisyydessä tapahtuneet loukkaavat seksuaaliset kokemukset ja muut seksuaaliset blokit on mahdollista muuntaa seksuaaliseksi vapaudeksi ja arvokkuudeksi, mikä yhdistää sinut sielusi todelliseen ilmentämiseen!

Naiset, jotka ovat luoneet voimaannuttavan yhteyden omaan seksuaalisuuteensa tuntevat olonsa luovemmiksi, innokkaammiksi ja itsevarmemmiksi, raportoivat suurempaa tyytyväisyyttä ihmissuhteisiin ja heillä ilmenee vähemmän addiktioita!

Vulwakened Woman

Elää syvästi täyttymyksellistä elämää sielukkaan seksuaalienergiansa johdattamana.

Vulwakened Woman tietää syntyneensä uniikkina sieluna, jolla on ainutlaatuisia lahjoja jaettavana maailmalle. Aktivoituneen seksuaalienergian tuoman luovanvoiman avulla hänen lahjansa virtaavat muille luoden maailmaan rakkautta ja iloa.

Hänessä hehkuu itsensä arvokkuudella omistava aikuinen nainen, eikä haavoittunut sisäinen tyttö.

Vulwakened Woman ei häpeile omistaa omaa eroottista luonnettaan. Hän on integroinut itselleen selkeät rajat ja turvaa pitävän sisäisen maskuliinin, joten hänen ei tarvitse pelätä aktivoituneen eroottisen energiansa herättämiä tunteita muissa. 

Hän elää yhteydessä vulvansa herkkyyteen ja viisauteen.

Vulwakened Woman on aktivoinut yhteyden vulvaansa. Hän ei enää yritä ymmärtää vulvan antamia viestejä (kuten kipua tai tunnottomuutta) googlen tai instagramin pinnallisten vinkkien avulla, vaan osaa kuunnella mitä juuri hänen vulvansa viestii ja tarvitsee. Aktivoitunut vulvayhteys avaa hänelle portin aivan uudenlaiseen mystiseen seksuaalisuuteen, jonka hän ei ennen voinut uskoa olevan mahdollista hänelle.

Tunteet ovat hänelle portti feminiiniseen voimaan.

Vulwakened Woman rakastaa herkkyyttään ja tunteitaan. Hänellä on kyky ottaa vastaan ja liikuttaa tunteitaan sen sijaan, että hän tukahduttaisi tunteensa, pakenisi niitä addiktioihin tai purkaisi ne muiden päälle.  Tunteiden kautta hän tunnistaa oman aidon itsensä syvemmin ja kykenee luomaan aitouteen perustuvia ihmissuhteita.

Hän elää syvästi maadoittuneena sykliseen kehoonsa, sensuellisuuteensa ja pirskahtelevaan elinvoimaansa.

Vulwakened Woman on päästänyt irti jatkuvasta mielellä analysoinnista ja kontrolloimisesta. Hän elää feminiinisessä voimassa kehossaan, mikä on maadoittanut hänet sykliseen luontoonsa, sensuellisuuteen ja nautintoon. Kehonsa kautta hän on myös yhdistynyt suureen intuitiiviseen viisauteensa, jonka johdatettavan hän luo sielunsa viitoittamaa elämää.

Tule mukaan Vulwakened Woman transformaatioon!

5 moduulin syvä online portaali, jota voit kulkea sinun prosessillesi sopivaan tahtiin ilman kiireen tai paineen tuntua. Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin tämä portaali pysyy auki, mikä tarkoittaa ainakin vuotta.

 

Voimaannuttavaa teoriatietoa sekä konkreettisia kehollisia työkaluja ja harjoituksia sielullisen seksuaalisuutesi aktivoimiseksi kehotasolle asti.

Toistaiseksi kuukausittainen live-tapaaminen Zoomissa kaikkien Vulwakened Woman portaalilaisten kesken. Näissä tapaamisissa teemme yhdessä harjoituksia ja sinulla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä suoraan Sandralta.

 

Korvaamatonta naisten välinen vertaistuki ja samanhenkisten naisten (aka sielunsiskojen) löytäminen valmennuksen yhteisestä Facebook -ryhmästä.

Tule mukaan Vulwakened Woman transformaatioon!

5 moduulin syvä online portaali, jota voit kulkea sinun prosessillesi sopivaan tahtiin ilman kiireen tai paineen tuntua. Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin tämä portaali pysyy auki, mikä tarkoittaa ainakin vuotta.

 

Voimaannuttavaa teoriatietoa sekä konkreettisia kehollisia työkaluja ja harjoituksia sielullisen seksuaalisuutesi aktivoimiseksi kehotasolle asti.

Toistaiseksi kuukausittainen live-tapaaminen Zoomissa kaikkien Vulwakened Woman portaalilaisten kesken. Näissä tapaamisissa teemme yhdessä harjoituksia ja sinulla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä suoraan Sandralta.

Korvaamatonta naisten välinen vertaistuki ja samanhenkisten naisten (sielunsiskojen) löytäminen valmennuksen yhteisestä Facebook -ryhmästä.

 

1. MODUULI: WOMB AWAKENED WOMAN

Ensimmäisellä viikolla aktivoit kohtusi viisauden, jotta voit tuntea kohtusi ekstaattisen sykkeen ja yhdistyä sen luomisvoimaan (joka ei tarkoita vain vauvoja!). Opit ymmärtämään syvällisesti hormonitoimintaasi, jonka avulla voit luoda syklisesti sykkivälle kehollesi luontaisen elämänrytmin. Saat myös vinkkejä siihen, miten ravitset hormonitoimintaasi ja kehosi elinvoimaa, jotta kehosi on fyysisellä tasolla valmis seksuaalienergian vastaanottamiseen. Työskentelemme myös äitilinjasi kanssa, koska kohtusi kautta olet yhteydessä äitilinjaasi, sekä sen voimaan että haavoihin.

Moduulin sisältö: Womb awakened woman -luento; Hormonitoimintasi & kuukautiskiertosi fysiologia -luento; Kohtusi Voima -manifestointimeditaatio; Yhdistyminen äitilinjaasi -harjoitus, Syklisi Supervoimat -inspiraatio-opas; Syklinen ruokavalio -inspiraatio-opas; Syö itsesi seksikkääksi -reseptivihko; Kuukautisseremoniat -opas; Viikon harjoituskirja.


2. MODUULI: VILLI VIATTOMUUS

Tällä viikolla astut magneettiseen feminiinienergiaasi! Pääset aktivoimaan itsessäsi villin viattomuuden tutkimalla sekä sielullista feminiinienergiaasi (Eeva -arkkityyppiä) että eläimellistä feminiinienergiaasi (Lilith -arkkityyppIÄ) sekä puhdistamalla ristiriitoja, joita psyykkeessäsi elää näiden kahden välillä. Opit tunnistamaan seksuaalisuudessasi kaksi eri feminiini laatua – villin & tulisen sekä energeettisen, viattoman & leikkisän – ja yhdistymään niihin molempiin

Moduulin sisältö: Lilith & Eeva arkkityyppien aktivointi -luento; Feminiinienergioiden kehollinen aktivointi; Transmissiot Eeva & Lilith energioista; Sisäisten siskosten harmonia -harjoitus; Tantrinen itserakastelu -seremonia; Viikon harjoituskirja.

3.MODUULI: LÄSNÄOLON SOTURITAR

Jokainen nainen tarvitsee sisäisen feminiininsä rinnalle vahvan ja terveen sisäisen maskuliinin, joten tällä viikolla sukellamme sinne! Kun sisäinen maskuliinisi on vahva ja läsnäoleva soturi, eikä pelokas pikkupoika, voit tuntea turvaa ja luottamusta niin seksuaalisuuden kuin sielusi ilmentämisessä. Aktivoimme sinussa läsnäolevan soturittaren tutkimalla sielullista maskuliinia (Shiva -arkkityyppiä) ja eläimellistä maskuliinia (Luficer-arkkityyppiä). Shivan aktivointi vahvistaa sinussa läsnäoloa, sielusi & sieluntehtäväsi tuntemista sekä sitoutumista. Luciferin aktivointi antaa sinulle voiman seistä itsessäsi häpeilemättömästi ja penetroida elämässäsi kohti tavoitteitasi.

Moduulin sisältö: Shiva & Lucifer arkkityyppien aktivointi -luento, Maskuliinienergioiden kehollinen aktivointi; Transmissiot Shiva & Lucifer energioista; Kundaliinijooga (ohjaajana kundaliinijooga opettaja Aleksi Revonkorpi); Viikon harjoituskirja.


4.MODUULI: RAJOISTAA TURVAA JA LEIKKISYYTTÄ

Kuinka monta kertaa oletkaan sallinut seksuaalisesti jotain, mille kehosi olisi oikeasti halunnut sanoa ei? Lähes jokainen nainen on tehnyt tätä, minkä takia neljännellä viikolla vahvistamme rajojasi! Kukoistava sielullinen seksuaalisuus vaatii sinulta kyvyn asettaa rajoja, jotta voit avautua ravitsevan seksuaalisuuden tärkeimmillä asioille – haavoittuvaisuudelle ja aidolle yhteydelle, ekstaasille ja vapaalle leikkisyydelle. Tällä moduulilla sinulle selkenee milloin ja miten sanoa ei niin, että se tuntuu sinusta kevyeltä ja luontevalta! Opettelet myös sanoittamaan halujasi ja tarpeitasi!

Moduulin sisältö: Rajojen aktivointi -luento; Rajojen kommunikointi -pariharjoitus (jonka voit tehdä kenen tahansa kanssa, ei tarvitse olla seksuaalinen kumppani, sillä tässä harjoittelemme rajoja yleisesti); Kohtaaminen vulvasi kanssa -harjoitus; ”Pelot, halut, rajat” -Tantrinen työkalu rajoihin; Viikon harjoituskirja.

5.MODUULI: HERECTION – NAISEN NAUTINTO

Viimeistään tällä moduulilla tulet levittämään jalkasi ja katsomaan upean mystistä voimaa, joka jalkojesi välistä löytyy. Sukellamme syvälle vulvan nautinnon anatomiaan ja sen erektiojärjestemään sekä oman vulvasi rakastamiseen, Tämän moduulin jälkeen ymmärrät, että sinun kehosi tai vulvasi ei ole koskaan ollut rikki tai viallinen, vaan sinulta on vain puuttunut oleellinen tieto ja kokemus siitä, miten naiskehossa seksuaalisuus toimii.

Moduulin sisältö: Vulvastinen nautinto -luento, Vulvan ihailu -harjoitus; De-armouring intro haastateltavana de-armouring hoitaja & tantraohjaaja Jenna Roshani Äikäs eli triplaliekki, Rintojesi rakastaminen -hierontaseremonia,Yoni -munat vaginan ekstaattisuuden harjoittamisessa -luento, Yoni -muna harjoitus.

Tämä portaali on sinulle, jos…

Rakastelu (itsesi tai kumppanin kanssa) tuntuu tylsältä ja kuivalta, minkä takia katselet mielummin Netflixiä kuin levität haarasi auki ja sukellat sen mysteereihin.

Seksuaalisuutesi ilmentämistä pidättelee pelko siitä miten perheesi, läheiset ystävättäresi tai tuntemattomat miehet kadulla reagoisivat siihen. Et halua herättää muissa paheksuntaa ja pelkäät rajojesi rikkoutumista, joten piilottelet seksuaalisuuttasi.

Olet ajatellut, että sinä olet seksuaalisesti rikki ja kehosi ei vain kykene ekstaattiseen nautintoon.

Haluat kokea syvää yhteyttä itseesi – tuntea itsesi arvokkaasi, magneettiseksi ja elinvoimaiseksi sekä sitä kautta vapautua luomaan sielusi näköistä elämää!

Sinulla on ikäviä seksuaalisiakokemuksia menneisyydessäsi, joista olet  jo puhunut, mutta sinusta tuntuu, että pelkkä puhuminen ei ole riittänyt vapautuaksesi noista kokemuksista.

Tunnet kaipuuta jollekin enemmälle naiseudessasi ja hienovaraisesti kuulet vulvasi pyytävän sinua sukeltamaan sen mysteereihin.

 

 

Bonusmateriaalit

 

Vulwakened Woman ei ole vain pinnallinen verkkokurssi, vaan syvä transformaatio portaali! Saat osana tätä online portaalia bonusmateriaaleja, joiden avulla voit sukeltaa yhä syvemmälle naiseuteesi. Nämä bonusmateriaalit ovat olleet aiemmin osana super suosittua 1:1 Vulwakened Woman portaalia.

Bonusmateriaaleihin kuuluu;

*Tunteiden alkemia -luento

*Tunteiden kehollistaminen -harjoitus

*Sielun laskeutuminen -meditaatioäänite

*Aistien ja sensuellisuuden aktivointi -harjoitus

Opin arvostamaan kehoani aivan uudella tavalla, se mihin kaikkeen se pystyy ja miten paljon se viestii! Sisäistin sen miten rakastelu ei ole vain orgasmeja, vaan siinä ei tarvi olla mitään tavoitteita. Oon myös oppinut antamaan itselleni täyden luvan nautintoon. Nyt tunnen, että olen seksikäs, arvokas, lahjakas, rakastettava, oikeutettu tuntemaan mitä vain, kaunis, kuuma ja paljon muuta! Kiitos Sandra!

— Vulwakened Woman, syksy 2022

Kehoyhteyden löytäminen ja kehon viisauden hyödyntäminen on ollut käänteentekevää. Yllätyksekseni pääsin myös eheyttämään erään hyvin kipeän ja piilotetun trauman, josta olen hyvin kiitollinen. Trauman käsittelyssä oli äärimmäisen ratkaisevaa saada tuntea olevansa turvassa omassa kehossaan, jolloin pystyin kohtaamaan asian voimauttavasti ja päästämään siitä vihdoin irti. Pelkän mielen tasolla en ole tähän koskaan kyennyt. Kiitos kun teit sen minulle mahdolliseksi.

Kehoyhteyden avaaminen mullisti omaa seksuaalisuuttani ja ajattelumalliani kehollisuudesta. Olen oppinut syvempää kehokunnioitusta, joka ei ole vain kiitollisuutta siitä mihin kehoni pystyy ja, että se pitää minut hengissä, vaan sitä, että olen yhtä kehoni kanssa ja voin oppia siltä joka päivä. Matka vulvani viisauteen on vasta alussa, mutta annan sille aikaa. Olen aloittanut itseni rakastelun harjoitukset aivan alusta, valmennus on muuttanut kokonaan ajatukseni seksistä ja tällä hetkellä lähden hyvin hienovaraisesti liikkeelle siitä, miten kosken itseäni.

Palaset sisällä sekä identiteetin eri puolet ovat loksahtaneet omille paikoilleen. Olen aidosti ylpeä ja iloinen siitä kuka olen, mikä mahtava persoona kaiken turhan alta kuoriutuukaan ulos, ja nyt tiedän, minkälaista persoonani ilmentymää haluan elämässäni vaalia!

Olen ennen kantanut paljon häpeää naiseudestani ja seksuaalisuudestani, mutta nyt en enää aio kantaa! Olen saanut paljon tietoa naisen kuukautiskierrosta sekä seksuaalisuudesta ja nämä tiedot ovat avartaneet maailmaani! Olisin halunnut tietää nämä asiat jo paljon aikaisemmin.

Opin arvostamaan kehoani aivan uudella tavalla, se mihin kaikkeen se pystyy ja miten paljon se minulle viestii! Sisäistin sen, että rakastelu ei ole vain orgasmin saamista, se on niin paljon muutakin ja opin antamaan itselleni täyden luvan nautintoon. Nyt tunnen oikeasti olevani – seksikäs, arvokas, lahjakas, kaunis, kuuma, oikeutettu tuntemaan mitä vain ja paljon muuta!

— Vulwakened Woman, syksy 2022

Kehoyhteyden löytäminen ja kehon viisauden hyödyntäminen on ollut käänteentekevää. Yllätyksekseni pääsin myös eheyttämään erään hyvin kipeän ja piilotetun trauman, josta olen hyvin kiitollinen. Trauman käsittelyssä oli äärimmäisen ratkaisevaa saada tuntea olevansa turvassa omassa kehossaan, jolloin pystyin kohtaamaan asian voimauttavasti ja päästämään siitä vihdoin irti. Pelkän mielen tasolla en ole tähän koskaan kyennyt. Kiitos kun teit sen minulle mahdolliseksi!

Kehoyhteyden avaaminen mullisti omaa seksuaalisuuttani ja ajattelumalliani kehollisuudesta. Olen oppinut syvempää kehokunnioitusta, joka ei ole vain kiitollisuutta siitä mihin kehoni pystyy ja, että se pitää minut hengissä, vaan sitä, että olen yhtä kehoni kanssa ja voin oppia siltä joka päivä. Matka vulvani viisauteen on vasta alussa, mutta annan sille aikaa. Olen aloittanut itseni rakastelun harjoitukset aivan alusta, valmennus on muuttanut kokonaan ajatukseni seksistä ja tällä hetkellä lähden hyvin hienovaraisesti liikkeelle siitä, miten kosken itseäni.

Palaset sisällä sekä identiteetin eri puolet ovat loksahtaneet omille paikoilleen. Olen aidosti ylpeä ja iloinen siitä kuka olen, mikä mahtava persoona kaiken turhan alta kuoriutuukaan ulos, ja nyt tiedän, minkälaista persoonani ilmentymää haluan elämässäni vaalia!

Olen ennen kantanut paljon häpeää naiseudestani ja seksuaalisuudestani, mutta nyt en enää aio kantaa! Olen saanut paljon tietoa naisen kuukautiskierrosta sekä seksuaalisuudesta ja nämä tiedot ovat avartaneet maailmaani! Olisin halunnut tietää nämä asiat jo paljon aikaisemmin

Minä olen Sandra, kädestä pitäjäsi ja siskollinen tukesi tämän matkan jokaisella askeleella!


Haluan kertoa sinulle muutaman asian itsestäni, jotta ymmärrät, että olen aivan samanlainen kuin sinäkin…

*Lapsuuteni ja nuoruuteni ollut vahvasti maskuliininen. Pelasin koripalloa lähes 15-vuotta ja koin usein vaikeutta olla ”tyttömaisten” tyttöjen kanssa.

*Uskoin vielä varhaisaikuisuudessani, että naistenlehdistä lukemani tieto siitä, että on olemassa vain joitakin onnekkaita naisia, jotka pystyvät kokemaan seksuaalista nautintoa ja erilaisia orgasmeja on totisinta totta. Minuun tuo ajattelemani ”lottovoitto” ei ollut osunut, vaan vulvani suurimmalta osin aivan tunnoton ja seksuaalisuus tuntui lähinnä taakalta.

*Teini-iästä varhaisaikuisuuteen koin aivan järkyttävää häpeää seksuaalisuudestani, vaikka miehille yritin esittää jotain muuta. En uskaltanut edes käyttää oikeaa sanaa kuten vulva tai pimppi genitaaleistani, vaan jos minun oli pakko puhua vulvastani sanoin jotakin ympäripyöreää kuten ”tuolla alhaalla”.

*Kun aloin tietoisesti työskentelemään seksuaalisuuteni kanssa, googlettelin kaikki mahdolliset syyt ja vinkit seksistä nauttimiseen, mutta mikään löytämäni tieto ei auttanut…

Nuo asiat johdattivat minut kuitenkin…

*Etsimään jähmettyneeseen seksuaalisuuteeni vastauksia shamanistisesta tantrasta, joka opetti minulle oikeasti toimia työkaluja, joilla vulvani alkoi herkistymään ja sieluni elävöitymään!

*Oppimaan, että kehoni tai vulvani ei ollut rikki, vaan koska en ollut nuoruudessani tiennyt miten naiskehossa seksuaalisuus toimii, olin traumatisoinut kehoni tunnottomaksi ja sulkeutuneeksi. Opin myös, että kehon voi saada auki uudelleen omistautumalla kuuntelemaan sitä!

*Opiskelemaan naiskehon seksuaalisuudesta, kuukautiskierrosta ja psyykkeen sopukoista niin, että olen voinut auttaa muita naisia löytämään heidän sielun ja seksuaalisuuden potenttiaalin!


Minun esimerkkini olkoon vahvistus sinulle siitä, että sinäkin voit löytää sielukkaan seksuaalisuutesi!!

info@femmeportaali.fi

 

kuvat: Iida Liimatainen