fbpx

Vulwakened Woman -valmennus

Seksuaalinen ja sielullinen voimaantumismatka

Vulwakened Woman -valmennus

Seksuaalinen ja sielullinen voimaantumismatka

 

 

Kuvittele itsesi

Rakastelemassa täysin uppoutuneena kokemukseen tuntien itseluottamusta, turvaa ja ekstaattista nautintoa.

Ilmaisemassa omat rajasi perheellesi helposti ja ilman syyllisyyttä tietäen, että rajasi ovat rakkautta.

Puhumassa intohimoistasi kuten naiseudesta, kuukautisista ja seksuaalisuudesta itsevarmana ja ilman muiden mielipiteistä huolehtimista.

Elämässä feminiinisestä voimasta käsin. Intuitio ja sisäinen viisautesi johdattamassa sinua seikkailuihin, eikä rationaalinen mielesi pitämässä sinua kiinni vanhassa ja turvallisessa.

Häpeilemätön ja hekumallinen naiseus on sinun luonnollinen tilasi!

MUTTA JOS ET TÄLLÄ HETKELLÄ OLE YHTEYDESSÄ TODELLISEEN YTIMEESI, ÄLÄ HÄPEILE TAI SYYLLISTÄÄ ITSEÄSI SIITÄ! 

KOLLEKTIIVISESTI OLEMME OLLEET HYVIN KAUAN KADOKSISSA FEMINIINISESTÄ VIISAUDESTA JA NAISEUDEN SYVÄSTÄ YMMÄRTÄMISESTÄ, MISTÄ JOHTUEN LÄHES JOKAISEN NAISEN SISÄINEN VILLITÄR TULEE KESYTETYKSI VARHAISESSA VAIHEESSA ELÄMÄÄ JA KADOTAMME YHTEYDEN TODELLISEEN ITSEEMME.

KOLLEKTIIVINEN NAISEN KEHON, SEKSUAALISUUDEN JA KUUKAUTISTEN HÄPÄISEMINEN LUO SYVÄN HAAVAN NAISTEN ITSETUNTOON.

ISÄ- JA ÄITITRAUMAT SUPISTAVAT NAISTA, KOSKA TRAUMOJEN LUONTEESEEN KUULUU SE, ETTÄ SE ERISTÄÄ TODELLISESTA ITSESTÄSI.

NUORUUDEN IKÄVÄT SEKSUAALISET KOKEMUKSET ILMAN RIITTÄVÄÄ SEKSUAALIKASVATUSTA JA KYKYÄ ASETTAA OMIA RAJOJA, VAIKUTTAA KÄSITTELEMÄTTÖMINÄ VIELÄ VUOSIENKIN PÄÄSTÄ.

KILTIN TYTÖN ARKKITYYPPIIN JÄMÄHTÄMINEN AJAA NAISEN MIELLYTTÄMÄÄN IHMISIÄ YMPÄRILLÄÄN JA MUUNTAMAAN ITSEÄÄN SOSIAALISESTI HYVÄKSYTYKSI JA ARVOSTETUKSI HYLÄTEN SAMALLA ITSENSÄ.

Vulwakened Woman

Ei hae validointia itsensä ulkopuolelta, vaan tuntee oman arvonsa ja kehollistaa tuon arvokkuuden.

Vulwakened Woman tietää syntyneensä tänne uniikkina naisena, jolla on ainutlaatuiset kyvyt ja lahjat. Hän luo merkityksellistä ja täyttymyksellistä elämää ilmaisemalla itsensä radikaalin rehellisesti, kehollistamalla sensuellisuutensa ja seksuaalisuutensa sekä hehkumalla omaa, ainutlaatuista viisauttaan ja kauneuttaan.

Hänen olemuksessaan hehkuu aikuinen nainen, ei sisäinen haavoittunut tyttö.

Vulwakened Womanin toimintaa ei enää ohjaa äiti-tai isähaavat, vaan hänen aikuinen nainen on riittävän vahva pitämään sisäisen tytön turvassa. Hän ei hae kumppaneista turvanpitäjää, eikä hän myöskään elä teinitytön kapinoinnissa. Hän tietää tarvitsevansa rajoja ja osaa asettaa niitä tarvittaessa. 

Seksuaalisuus on hänen arvokas elämänvoimansa.

Vulwakened Woman on luo elämäänsä seksuaalienergian luovan voiman avulla ja ymmärtää seksuaalisuutensa arvokkuuden. Hän on valmis jakamaan seksuaalisuuttaan ainoastaan sellaisten ihmisten kanssa, jotka arvostavat häntä ja hänen kehoaan täysin. Hän on yhteydessä siihen, mitä hänen naiskehonsa ja vulvansa tarvitsee ja uskaltaa pyytää sitä. Hänen ei tarvitse miellyttää rakastelukumppaneitaan, koska tietää oman arvonsa, eikä koe tarvetta sen todisteluun.

Tunteet ovat hänelle portti feminiiniseen voimaan.

Vulwakened Woman rakastaa herkkyyttään ja tunteitaan. Hänellä on kyky ottaa vastaan ja liikuttaa tunteitaan sen sijaan, että hän tukahduttaisi tunteensa, pakenisi niitä addiktioihin tai purkaisi ne muiden päälle.  Tunteiden kautta hän tunnistaa oman aidon itsensä syvemmin ja kykenee luomaan aitouteen perustuvia ihmissuhteita.

Hän elää kehossaan, aisteissaan ja elinvoimassaan.

Vulwakened Woman on elää kehossaan ja aisteissaan, mitkä maadoittavat hänet luonnolliseen sensuellisuuteen ja nautintoon. Kehonsa kautta hän elää intuitiivista elämää, mikä luo syvän merkityksellisyyden ja onnen hänen elämäänsä. Hän häpeilemättömästi rakastaa omaa kuukautissykliään, mikä maadoittaa hänet syvemmälle feminiiniseen luontoonsa.

Tule mukaan Vulwakened Woman transformaatioon!

6 x 75min henkilökohtaista tapaamista kanssani onlinessa tai Oulussa kasvotusten.

 

Joka viikko videoitu luento ja kehollinen harjoitus viikon teemasta.

 

Valmennuksen päätteeksi yhteinen tapaaminen kasvotusten valmennuksen huipennukseksi.

 

Suljettu Vulwakened Woman whatsapp-ryhmä kokemusten jakamiseen ja tuen saamiseen muilta ryhmän naisilta.

 

Tule mukaan Vulwakened Woman transformaatioon!

6 x 75min henkilökohtaista tapaamista kanssani onlinessa tai Oulussa kasvotusten.

 

Joka viikko videoitu luento ja kehollinen harjoitus viikon teemasta.

 

Valmennuksen päätteeksi yhteinen ryhmätapaaminen, jossa vielä syvemmämme kokemusta ja juhlistamme valmennuksen päätöstä.

 

Suljettu Vulwakened Woman facebookryhmä kokemusten jakamiselle ja tuen saamisella muilta naisilta.

 

1. MODUULI: KUUKAUTISSYKLI

Ensimmäisellä viikolla purat häpeää ja yhteydettömyyttä kuukautissyklisi päältä. Opit kuukautissyklin neljä supervoimaa, joiden avulla voit alkaa luomaan elämästäsi virtaavaa, helppoa ja nautinnollista. Alat rakastamaan kuukautissykliäsi, kun opit kuinka suuren voiman se pitää sisällään. Lisäksi saat vinkkejä siihen, miten kokonaisvaltaisesti tuet kuukautissykliäsi ja kehosi elinvoimaa kukoistamaan.

2. MODUULI: FEMINIINIENERGIA JA ÄITISUHDE

Naisen todellinen voima on sidottu hänen feminiinienergiaan, joten tässä moduulissa pääset löytämään oman feminiinienergiasi valot ja varjot. Kun varjot tuodaan valoon ja käsitellään niiden takana olevat haavat, feminiinisi alkaa hiljalleen vahvistumaan ja tuntemaan oman arvonsa. Kaikki haavat, joita kannat äitisuhteestasi, varjostaa feminiiniäsi, joten tällä viikolla puhdistamme myös niitä. Tällä moduulilla aktivoit sensuellisuutesi!

3.MODUULI: TUNTEET NAISEUDEN VOIMANA

Tällä moduulilla kuljet tunteiden kautta kohti naiseuden voimaasi. Tunteiden avulla löydät herkkyytesi, aitoutesi ja autenttisen yhteyden muihin ihmisiin. Tällä moduulilla opit tunnetyökaluja, joilla et jää enää jumiin vihan, surun ja häpeän tunteisiin, vaan opit kohtaamaan ja liikuttamaan niitä. Kun tunteesi lähtevät virtaamaan, myös seksuaalienergiallasi on tilaa virrata!


4.MODUULI: MASKULIINIENERGIA JA ISÄSUHDE

Jokainen nainen tarvitsee sisäisen feminiininsä rinnalle vahvan ja terveen sisäisen maskuliinin. Kun sisäinen maskuliinisi on vahva soturi, eikä pelokas pikkupoika, sisäinen feminiinisi voi tuntea turvaa ja luottamusta. Käymme läpi isäsuhteeseesi liittyviä haavoja, koska ne vaikuttavat siihen, kuinka suorassa sisäinen maskuliinisi voi seistä. 

5.MODUULI: RAJAT 

Nyt opit sanomaan ei ja asettamaan sinun rajasi. Löydät itsestäsi sen voiman, jolle on helppoa ja luonnollista sanoa ei perheelle, työkavereille ja tuntemattomille, kun he ylittävät rajasi. Integroit myös seksuaaliset rajasi, jotta vulvasi voi tuntea olonsa turvalliseksi ja avautua todelliseen seksuaaliseen potenttiaaliisi!

6.MODUULI: NAISEN KUKOISTAVA SEKSUAALISUUS

Olemme viisi viikkoa tehneet pohjatyötä seksuaalisuutesi kukoistamiselle, joten nyt olemme valmiita käsittelemään vahvaa, voimakasta ja mystistä naiseuden seksuaalisuutta, mikä sinussa virtaa. Puramme seksuaalisuutesi edestä häpeää, traumoja ja muita blokkeja, jotka estävät seksuaalisuuttasi kukoistamasta. Lisäksi saat naiskehoosi liittyvää seksuaalikasvatusta, jotta ymmärrät, miten sinun vulvasi ja koko kehosi toimii seksuaalisesti. Ymmärrät, että sinun kehosi ei ole koskaan ollut viallinen, vaan yleiset oletukset seksistä ja seksuaalisuudesta ovat viallisia.

7.MODUULI: SIELU KEHOSSASI

Seitsemännellä moduulilla pääset yhdistymään sielusi voimaan. Luot luottamusta intuitioosi ja syvempään viisauteen, jotta voit päästää irti mielesi kontrolloinnista ja tarpeesta aina tietää. Näet, että elämälläsi kivuilla ja kukoistuksilla on suurempi merkitys. Yhdistyt kiitollisuuden ja anteeksiannon voimaan. Näet, että seksuaalisuudessa on nahkapukujen läpsyttelyä syvempi, sielullinen, taso.

8.MODUULI: VULWAKENED WOMAN!

Olet nyt Vulwakened Woman!! Tällä moduulilla saat vinkit, joilla pääset integroimaan tämän uuden naiseutesi pysyvästi itseesi, jotta jokainen sielusi ymmärtää, että olet nyt uudenlainen nainen! Viimesen viikon harjoitus on Sex Magic rituaali, jossa pääset manifestoimaan elämääsi tästä puhdistetusta ja aktivoidusta seksuaalienergiasta käsin!

BONUS: YHTEINEN LOPPUTAPAAMINEN

Valmennus päättyy loppuhuipennukseen, kun pääset tapaamaan kaikki Vulwakened Woman valmennuksen naiset livenä ja vietämme ikimuistoisen naistenpäivän yhdessä! Lähdet päivän jälkeen pehmeän euforisena ja mukanasi uusia naisystävättäriä.

Mitä valmennus pitää sisällään?

6x75min henkilökohtaista transformoivaa voimaantumisvalmennusta Jyväskylässä tai Zoomissa. 

Whatsapp yhteyden minuun tapaamisten välissä.

8 videoitua luentoa voimaantumisesi vahvistamiseen, jotka toimivat pohjana meidän yhteisillä tapaamisille. Videot jäävät sinulle ikuisiksi ajoiksi!

8 videoitua kehollista tai kokemuksellista harjoitusta. Kehollisten harjoitusten avulla tuot transformaation solutasolla asti. Keholliset harjoitukset jäävät sinulle, joten ne ovat tukenasi myös valmennuksen jälkeen.

Pääsyn suljettuun Vulwakened Woman yhteisöön whatsappissa, jossa voit jakaa kokemuksistasi ja pääset tutustumaan ryhmän naisiin!

Aloitusseremonian Zoomissa

Viikolla 4. ryhmätapaamisen Zoomissa

Vulwakened Womaneiden eeppisen päätöstapahtuman

Varaa ilmainen esihaastattelu valmennukseen!

Bonusmateriaalit

Kuukautiskiertosi kukoistusta ja kehollista elinvoimaa tukevia herkullisia reseptejä. 2x lounasreseptiä, 2x aamupalareseptiä ja 2x välipalareseptiä ja suussa sulavan suklaa raakakakkureseptin!

Kuukautisseremonia ideoita, joiden avulla voit luoda kuukautisiasi kunnioittavan seremonian, jolla yhdistyt kuukautiskiertosi voimaan, purat kuukautiskierto häpeää ja alat rakastamaan kuukautisaikaasi.

Yoni egg tutorial videon, jossa opit kaiken oleellisen turvalliseen ja tehokkaaseen yoni egg:ien käyttöön.

 Tämä on ollut parasta ”terapiaa”… tai siis tämähän ei terapiaa ole, mutta… mitä olen koskaan saanut, vaikka olen käynyt 2 vuoden psykoterapian ja itsekseen käynyt kursseja ja juttuja. Sinun psykologian tiedolla osaat luoda tähän niin turvallisen tilan ja kaikki muu on niin mahtavaa!

— Vulwakened Woman valmennusasiakas

Kehoyhteyden löytäminen ja kehon viisauden hyödyntäminen on ollut käänteentekevää, valmennuksessasi olen päässyt syvemmälle kuin vuosien psykoterapiassa yhteensä. Yllätyksekseni pääsin myös eheyttämään erään hyvin kipeän ja piilotetun trauman, josta olen hyvin kiitollinen. Trauman käsittelyssä oli äärimmäisen ratkaisevaa saada tuntea olevansa turvassa omassa kehossaan, jolloin pystyin kohtaamaan asian voimauttavasti ja päästämään siitä vihdoin irti. Pelkän mielen tasolla en ole tähän koskaan kyennyt. Kiitos kun teit sen minulle mahdolliseksi.

Kehoyhteyden avaaminen mullisti omaa seksuaalisuuttani ja ajattelumalliani kehollisuudesta. Olen oppinut syvempää kehokunnioitusta, joka ei ole vain kiitollisuutta siitä mihin kehoni pystyy ja, että se pitää minut hengissä, vaan sitä, että olen yhtä kehoni kanssa ja voin oppia siltä joka päivä. Matka vulvani viisauteen on vasta alussa, mutta annan sille aikaa. Olen aloittanut itseni rakastelun harjoitukset aivan alusta, valmennus on muuttanut kokonaan ajatukseni seksistä ja tällä hetkellä lähden hyvin hienovaraisesti liikkeelle siitä, miten kosken itseäni.

Palaset sisällä sekä identiteetin eri puolet ovat loksahtaneet omille paikoilleen. Olen aidosti ylpeä ja iloinen siitä kuka olen, mikä mahtava persoona kaiken turhan alta kuoriutuukaan ulos, ja nyt tiedän, minkälaista persoonani ilmentymää haluan elämässäni vaalia!

Tantrinen tunnekasvatus oli tärkeää, jonka kautta olen oppinut hyväksymään erilaisia tunteita, ennen kaikkea itsessäni, mutta sitä kautta myös muissa. Se on ollut todella arvokasta ja poistanut paljon turhaa häpeää ja syyllisyyttä. Valmennuksesi avulla olen muutoinkin uskaltanut tuntea, saanut tunteilleni oikeutusta ja oppinut erottamaan mitkä ovat minun omia tunteitani, mitkä muiden ja kuinka käytän energiaani tähän kaikkeen. Olen oppinut paljon rajoistani ja niiden selkeyttämisestä.

 Tämä on ollut parasta ”terapiaa”… tai siis tämähän ei terapiaa ole, mutta… mitä olen koskaan saanut, vaikka olen käynyt 2 vuoden psykoterapian ja itsekseen käynyt kursseja ja juttuja. Sinun psykologian tiedolla osaat luoda tähän niin turvallisen tilan ja kaikki muu on niin mahtavaa!

— Vulwakened Woman valmennusasiakas

Kehoyhteyden löytäminen ja kehon viisauden hyödyntäminen on ollut käänteentekevää, valmennuksessasi olen päässyt syvemmälle kuin vuosien psykoterapiassa yhteensä. Yllätyksekseni pääsin myös eheyttämään erään hyvin kipeän ja piilotetun trauman, josta olen hyvin kiitollinen. Trauman käsittelyssä oli äärimmäisen ratkaisevaa saada tuntea olevansa turvassa omassa kehossaan, jolloin pystyin kohtaamaan asian voimauttavasti ja päästämään siitä vihdoin irti. Pelkän mielen tasolla en ole tähän koskaan kyennyt. Kiitos kun teit sen minulle mahdolliseksi.

Kehoyhteyden avaaminen mullisti omaa seksuaalisuuttani ja ajattelumalliani kehollisuudesta. Olen oppinut syvempää kehokunnioitusta, joka ei ole vain kiitollisuutta siitä mihin kehoni pystyy ja, että se pitää minut hengissä, vaan sitä, että olen yhtä kehoni kanssa ja voin oppia siltä joka päivä. Matka vulvani viisauteen on vasta alussa, mutta annan sille aikaa. Olen aloittanut itseni rakastelun harjoitukset aivan alusta, valmennus on muuttanut kokonaan ajatukseni seksistä ja tällä hetkellä lähden hyvin hienovaraisesti liikkeelle siitä, miten kosken itseäni.

Palaset sisällä sekä identiteetin eri puolet ovat loksahtaneet omille paikoilleen. Olen aidosti ylpeä ja iloinen siitä kuka olen, mikä mahtava persoona kaiken turhan alta kuoriutuukaan ulos, ja nyt tiedän, minkälaista persoonani ilmentymää haluan elämässäni vaalia!

Tantrinen tunnekasvatus oli tärkeää, jonka kautta olen oppinut hyväksymään erilaisia tunteita, ennen kaikkea itsessäni, mutta sitä kautta myös muissa. Se on ollut todella arvokasta ja poistanut paljon turhaa häpeää ja syyllisyyttä. Valmennuksesi avulla olen muutoinkin uskaltanut tuntea, saanut tunteilleni oikeutusta ja oppinut erottamaan mitkä ovat minun omia tunteitani, mitkä muiden ja kuinka käytän energiaani tähän kaikkeen. Olen oppinut paljon rajoistani ja niiden selkeyttämisestä.

Minä olen Sandra, Femme Portaalin luojatar. Kesyttämätön nainen ja naiskehon mysteerien initioia.


”Voit tukea muita ainoastaan sille syvyydelle, missä olet itse käynyt.”

Uskon tähän lauseeseen täysin. Mentorina minä voin viedä sinut ainoastaan sinne syvyydelle, missä itse olen käynyt. Tämän vuoksi olen äärimmäisen kiitollinen pohjamudista, joissa olen möyrinyt ja loputtoman syviltä tuntuvista tummista meristä, joissa olen sukellellut. Olen opiskellut viisi vuotta psykologiaa yliopistossa ja tällä hetkellä opiskelen naisten kuukautiskierto viisautta, Fertility Awarenessia, mutta suurin viisauteni on tullut oman kasvuni ja kokemusteni kautta.

En voi sanoa, että kukoistava naiseus olisi kasvanut minussa luonnollisesti ja olisin aina ollut yhteydessä feminiiniseen voimaani. Elin melko tavallisen ja hyvinvoivan lapsuuden ydinperheessä koripallon äärellä, mutta maskuliinisessa yhteiskuntamallissa kasvoin naiseksi, joka haki omaa arvoa suorittamisesta ja puskemisesta. Häpesin kehoani, seksuaalisuuttani ja kuukautiskiertoani. Olin loistava nappaamaan kiinni toisten ihmisten energiasta ja mukautumaan siihen miellyttääkseni heitä. Painin syvän riittämättömyyden ja siitä juontuvan syömishäiriön kanssa. Sain myös yleisen ahdistuneisuus diagnoosin. Ytimeltäni olen aina ollut vapautta vaaliva villitär, mutta jossain vaiheessa tuo villitär joutui kesytetyksi, koska villittärille ei ole ollut tilaa.

Onneksi löysin tieni tantran äärelle, mikä on ollut tärkein vapauttajani. Tantra toi minut takaisin kehooni ja sieltä naiseuden voimaani. Ennen tantraa olin jo harrastanut joogaa, meditaatiota ja käynyt energiahoidoissa, mutta ne olivat vieneet minut yhä kauemmaksi kehosta, eetteriin. Olin ennen hyvin vakava ja epävarma nainen, mutta työstämällä naiseuttani ja tulemalla takaisin seksuaaliseen ja elinvoimaiseen kehooni, voin sanoa palauttaneeni sisäisen villittäreni. Olen käynyt lukemattomia itsensätutkimiskursseja ja -koulutuksia, jotka ovat tämän valmennuksen pohjana. Vulwakened Woman on valmennus, jossa tuon yhteen lähes vuosikymmenen ajan käyneen itsetutkiskelumatkani, jotta sinäkin voisit kukoistaa naiseudessasi.

Odotan innolla päästä työskentelemään kanssasi!

info@femmeportaali.fi

 

kuvat- Iida Liimatainen