fbpx

Hei, Minä olen Sandra

 

Femme Portaalin luojatar.

 

 

Naiskehon mysteereistä lumoutunut kiertotietoisuus neuvoja ja naisten seksuaalinen voimaantumisvalmentaja.

 

Hei, Minä olen Sandra

Femme Portaalin luojatar.

Naiskehon mysteereistä lumoutunut kuukautiskierto valmentaja ja seksuaalikasvattaja.

Uskon siihen, että kun maadoitumme syvälle naiskehoomme löydämme vapaaseen, aitoon ja elinvoimaiseen naiseuteemme.

Löytäessämme syvälle kehoon olemme yhteydessä kuukautissykliin, tunteisiin. sydämeen ja vulvaan. Persoonallisuutemme on integroitunut kehoomme ja sielumme on laskeutunut kehomme syväksi viisaudeksi.

Kerron hiukan omasta tarinastani, jotta ymmärrät, että olen aivan tavallinen nainen, joka on myös joutunut käymään pitkän polun elinvoimaisen naiseuden eteen.

 

 

”Voit tukea muita ainoastaan sille syvyydelle, missä olet itse käynyt.”

 

 

Uskon tähän lauseeseen täysin. Mentorina minä voin mennä kanssasi ainoastaan sinne syvyydelle, missä itse olen käynyt. Tämän vuoksi olen äärimmäisen kiitollinen pohjamudista, joissa olen möyrinyt ja loputtoman syviltä tuntuvista tummista meristä, joissa olen sukellellut.

Vuonna 2015 kuukautisvuotoni katosi e-pillereiden lopettamisen jälkeen ja lopulta en vuotanut kolmeen vuoteen. Pahaksi pettymyksekseni ainoa apua, jota lääkäri pystyi minulle tarjoamaan, oli PCOS-diagnoosi (joka myöhemmin osoittautui vääräksi) ja hormonaalisen ehkäisyn uudelleen aloittaminen. Tuo hetki oli ensimmäisiä viisaan ja vahvan sisäisen naiseni ilmestymisiä. Intuitiivisesti tiesin, että synteettiset hormonit eivät olisi ratkaisu, vaan minun pitäisi etsiä jotain muuta, mikä parantaisi hormonitoimintani.

Aika pian tajusin, että kyse ei ole ainoastaan hormonaalisesta tilasta, vaan olin myös psyykkisesti hyvin jumissa ja siitä syystä kehoni oli jatkuvassa stressissä. Elin syvässä arvottomuuden häpeässä, mikä oli ajanut minut laajaan ahdistuneisuuteen, syömishäiriö käyttäytymisen, muiden miellyttämiseen ja sisäiseen turvattomuuteen. 

Aloin kuuntelemaan intuitioni viestejä ja ottamaan vastaan johdatusta, joka ohjasi minua erilaisille kursseille, retriiteille, tapahtumiin ja eri ihmisten äärelle. Hiljalleen naiseuteni alkoi heräämään elinvoimaan. Loppujen lopuksi seksuaalisuuden äärellä työskenteleminen oli asia, joka palautti hormonitoimintani tasapainon ja toi minut takaisin kotiini, naiseuden voimaan.

Tänä päivänä olen äärimmäisen kiitollinen kuukautisilleni ja kohdulleni, koska niiden ansioista lähdin tutkimaan itseäni. Kokemusteni ansioista myös ymmärrän naisia, joille rakkaus omaan kuukautiskiertoon ja naiseuteen ei ole helppoa. Nuo kamppailun vuodet ovat tänä päivänä suurin lahjani ja tiedän, että sieluni kutsumus on työskennellä naisten kanssa eheyttäen yhteyttä kuukautiskiertoon ja naiseuden voimaan.

 

Keskeisimpiä koulutuksia ja kursseja:

Fertility Awareness and Sexual Health Educator program, The Well, 2020-2022.

Spiritual Sexual Shamanic -level 1, International School of Temple Arts, 2018.

Psykologian kandidaatti & psykologian maisteriopintoja, Jyväskylän yliopisto, 2014-2020.

Häpeä työskentely; Häpeän alkemia, Häpeä & äitisuhte, Häpeä ja isäsuhde; Viattomuuden häpeä, Kaisa Peltola, 2017-2019.

The Cross -sielun initiaatio, Remember Yourself by Takih Antigoni Wiren, 2019-2021.

Reiki-hoitaja, level 1 & 2, 2018-2019.

Yrittäjä Raw intola -raakakakku yrityksessä, 2019-2020.

 

Sandra on viisas, kunnioittava, turvallinen & sensitiivinen sekä  ihana ihmisen kohtaaja. -asiakas


Sandra on viisas, kunnioittava, turvallinen & sensitiivinen sekä  ihana ihmisen kohtaaja.
-asiakas

 

info@femmeportaali.fi

 

kuvat: Iida Liimatainen