fbpx

𝑇𝑖𝑒𝑠𝑖𝑡𝑘𝑜̈, 𝑒𝑡𝑡𝑎̈ 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑠𝑚𝑖𝑡 𝑗𝑎 𝑟𝑎𝑘𝑎𝑠𝑡𝑒𝑙𝑢 𝑜𝑛 𝑠𝑢𝑝𝑒𝑟𝑓𝑜𝑜𝑑𝑖𝑎 𝑠𝑦𝑘𝑙𝑖𝑙𝑙𝑒𝑠𝑖, 𝑠𝑖𝑒𝑙𝑢𝑙𝑙𝑒𝑠𝑖 𝑗𝑎 𝑡𝑒𝑟𝑣𝑒𝑦𝑑𝑒𝑙𝑙𝑒𝑠𝑖?

Rakastelu on yksi parhaimmista lääkkeistä:

❌stressiiin ja huolehtimiseen
❌ilottomuuteen
❌vakavuuteen
❌hormonitoiminnan epätasapainoon ja ovuloivattomuuteen (ainakin osalla naisista).

Rakastelulla tarkoitan joko itsensä tai kumppanin kanssa rakastelua niin, että hetkessä on syvä intiimiys ja yhteys, turva ja arvostus. Epäkunnioittava, yhteydetön, rajoja ylittävä, näytelmällinen ja suorituskeskeinen seksi on kaikkea muuta kuin elävöittävää tai hyvinvointia vahvistavaa.

Luin juuri tutkimuksesta, jossa naisilla, jotka rakastelivat mieskumppanin kanssa vähintään kerran viikossa, oli todennäköisemmin normaalit kuukautiset, kuin niillä naisilla, jotka rakastelevat harvemmin tai ei koskaan.

Tämän huomasin aikoinaan myös omissa kuukautisissani. Niihin aikoihin, kun kiertoni oli kadoksissa enkä ovuloinut, rakastelu oli ainoa, mikä sai kehoni ovuloimaan ja kuukautiset tulemaan. Se oli suorastaan huvittavaa ja tuntui mystiseltä!

Syklin tasapainottamisen lisäksi rakastelu ja orgasmit myös:

🔸boostaa endorfiinejä ja vähentää kortisolitasoja, stressi laskee ja tilalle tulee euforinen olo.

🔶vahvistaa kehon luonnollista immuniteettia.

🔶nostattaa oksitosiini tasoja, joka vahvistaa intohimoa, yhteyttä ja sitoutumista kumppaniin.

🔶tarjoaa lymfaattisen hierontaa keholle, mikä taas voi vahvistaa kehon luonnollista detox-prosessia ja parantaa suoliston toimintaa.

Seksuaalienergialla on myös varmasti paljon sellaisia vaikutuksia, mitä tiede ja kliiniset tutkimusympäristöt eivät pysty todistamaan. Sen voi nähdä ihmisissä, joiden elämässä seksuaalienergia aktivoituu, he heräävät eloon jokaisella solullaan.

…𝐾𝑢𝑖𝑛𝑘𝑎𝑘𝑜ℎ𝑎𝑛 𝑡𝑒𝑟𝑣𝑒𝑖𝑡𝑎̈ 𝑚𝑒 𝑖ℎ𝑚𝑖𝑠𝑒𝑡 𝑜𝑙𝑖𝑠𝑖𝑚𝑚𝑒, 𝑗𝑜𝑠 𝑟𝑎𝑘𝑎𝑠𝑡𝑒𝑙𝑢 𝑗𝑎 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑠𝑚𝑖𝑡 𝑜𝑙𝑖𝑠𝑖𝑣𝑎𝑡 𝑘𝑎𝑖𝑘𝑖𝑙𝑙𝑒 𝑎𝑖𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑎𝑎𝑛 𝑘𝑎𝑢𝑛𝑖𝑠 𝑗𝑎 𝑎𝑟𝑣𝑜𝑘𝑎𝑠 𝑎𝑠𝑖𝑎?♥️